Startup Weekend Iasi, 16-18 mai 2014

După o prima editie foarte reusită în noiembrie anul trecut, în perioada 16 – 18 mai va avea loc a doua editie Startup Weekend Iasi la Sala Verdi – Congress Hall din incinta complexului Palas. Startup Weekend Iasi este locul unde programatori, web-designeri, oameni de marketing si antreprenori se întâlnesc, pun bazele unor echipe si lucrează împreună pe tot parcursul weekend-ului pentru a lansa un startup în doar 54 de ore. Practic la Startup Weekend poti veni cu o idee de afacere si pleci acasă cu ideea implementată.

Pentru ca lucrurile sa fie mai usoare pentru participanti, ei vor fi ghidati de antreprenori cu experientă care au lansat până acum afaceri online de succes: Philipp Kandal (co-fondator si director tehnic Skobbler), Călin Biris (digital director Loopa, fost director de marketing Trilulilu si Zonga), Răzvan Gîrmacea(fondator Monitor Backlinks), Marius Lupu (manager la Continental Automotive), Andrei Avădanei(CEO la Cyber Security Research Center Romania, fondator DefCamp). Acestora li se vor adăuga si alti mentori care vor fi anuntati de organizatori în următoarea perioadă.

Startup Weekend Iasi va începe vineri seară pe 16 mai, când vor fi prezentate ideile de afaceri ale participantilor, apoi cei prezenti în sală vor vota cele mai bune idei iar în jurul acestora se vor alcătui echipe. Sâmbătă si duminică, echipele vor lucra la ideile de afaceri, timp în care vor beneficia si de sfaturile antreprenorilor cu experientă. Duminică, evenimentul va culmina cu prezentări în fata juriului si a potentialilor investitori. Pentru ca toti participantii se se simtă excelent, organizatorii le asigură tuturor 3 mese pe zi si cafea la discretie astfel încât participantii nu au de facut decât un singur lucru: să se concentreze la dezvoltarea propriului start-up. “Am avut un weekend extraodinar. M-am inregistrat la Startup Weekend Iasi, ideea s-a calificat vineri seară, am format o echipă mică dar foarte faină alături de care am lucrat non-stop si am câstigat locul 1 duminică! Experienta asta bate orice altceva!” povesteste Andrei Grăunte, team leaderul echipei care a câstigat  locul 1 la Startup Weekend Iasi  in noiembrie 2013.

INSCRIERE

Pentru a beneficia de 10% reducere la acest eveniment, la inscriere folositi codul IASIFUN_SW. Pentru mai multe informatii si înscrieri, accesati site-ul evenimentului: iasi.startupweekend.org. La Startup Weekend Iasi sunt asteptati toti cei care au idei de afaceri în domeniul online si vor sa le pună în practică: programatori, web-designeri, manageri de produs, antreprenori, oameni de marketing si vânzări.

Startup Weekend este un eveniment care a avut loc prima dată în 2007 în orasul american Boulder iar de atunci a fost organizat în peste 300 de orase importante ale lumii printre care: Londra, New York, Paris, Amsterdam, Sydney.

INFO

Congress Hall – Sala Verdi

Strada Palat 3A, Iași

StartUp Weekend

iasi.startupweekend.org

facebook.com/SWIasi

twitter.com/SWIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: