Start sezonului de distracție în aer liber, la Palas Mall

Zilele însorite dau startul sezonului de distracție în aer liber, în ansamblul Palas. Cei mici se pot bucura din nou de sesiuni prelungite de joacă la atracțiile din parcul Palas: trambulinele Palas Jump și caruselul venețian.

Părinții care vor să își încurajeze copiii să facă multă mișcare, adolescenții care caută noi modalități de a combina distracția și relaxarea, dar și tinerii care vor să-și petreacă timpul liber într-o manieră antrenată sunt așteptați la trambulinele Palas Jump. Destinația de agrement este amplasată în parcul Palas și include un sistem modern de 12 trambuline, ideale pentru cei care vor să se încarce cu energie.

Trambulinele Palas Jump sunt accesibile zilnic, în intervalul orar 10.00 – 22.00, preţul pentru şase minute de sărituri fiind același ca anul trecut, de 5 lei. Trambulinele sunt destinația de distracție îndrăgită de copii și adolescenți, dar sunt accesibile și adulților cu o greutate de până în 100 kg, fiind o modalitate interactivă de mișcare, cu multiple beneficii pentru condiția fizică și pentru sănătate.

Odată cu temperaturile prietenoase s-a redeschis și caruselul venețian din parcul Palas. În fiecare sezon cald, caruselul este una dintre destinațiile preferate de prichindei, oferindu-le călătorii într-o lume de poveste. Căluți jucăuși, o trăsură din basme și cești rotitoare îi așteaptă pe cei mici să pornească într-o cursă amuzantă. Caruselul este deschis zilnic, în intervalul orar 10.00 – 22.00, iar prețul pentru o cursă este de 5 lei.

În plus, cei mici se pot juca în voie în grădina ansamblului, în aer liber, în timp ce părinții se relaxează alături de ei sau la una dintre terasele cafenelelor și restaurantelor din parcul Palas.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: