Miss Universe Romania 2013

Pentru a 16-a oară, România are sansa de a fi reprezentata in cadrul  prestigiosului concurs international de frumusete Miss Universe®, ce se va desfasura in acest an într-unul dintre cele mai mari orase ale lumii – Moscova. Selectia natională, Miss Universe® Romania 2013, isi va desemna câstigătoarea pe data de 14 septembrie, in cadrul unui show televizat de catre TVR 2.

Miss USA, Olivia Culpo a fost desemnata Miss Universe 2012 - Las Vegas, Nevada

Până pe 21 august, ora 23.59,  toate tinerele cu vârste cuprinse între 18-26 de ani, cu dimensiuni apropiate de cele ideale si o minte sclipitoare, se pot înscrie în concurs pe site-ul oficial www.MissUniverseRomania.com.

Cunoscut fiind pentru regulamentul său strict, concursul se adresează si în acest an, concurentelor care dau dovada unei bune moralităti, care au cultură generală solidă, au conditie fizica exceptională, un stil personal bine definit, sunt carismatice si au tărie de caracter. Aspirantele la titlul suprem al frumusetii trebuie să fie întruchiparea femeii timpului nostru, capabile să-si asume succesul câstigat, cu modestie si gratie si trebuie să demonstreze că pot face fata presiunii succesului de a fi detinătoarea unui titlu international, cum este Miss Universe®.

Frumusetea nu este doar o trăsătură fizică! Frumusetea înseamnă modestie, generozitate, inteligentă. Frumusetea stă în felul în care te comporti în societate, în modul în care îi asculti pe cei din jur, în maniera pe care o alegi pentru a te face cunoscut si auzit!” declară Olivia Culpo, Miss Universe® 2012.

În urma înscrierilor de pe site-ul oficial al concursului, vor fi alese 200 de concurente, care vor trebui să se prezinte la preselectiile desfăsurate în Bucuresti, pe 23, 24 si 25 august, între orele 11.00 – 19.00, la Premier Palace Hotel & SPA.

Pentru inscriere: CLICK AICI

Cele 30 de concurente care vor fi admise în cantonamentul frumusetii, vor petrece 3 săptămâni, în ambientul luxos oferit de Premier Palace Hotel & SPA, vor participa la sedinte foto, seminarii, cursuri de pregătire pentru marea competitie si vor avea sansa de a fi protagonistele unei serii de 10 episoade, produse de TVR 2, care vor fi difuzate zilnic, începând cu 4 septembrie.

Anul acesta am reusit alături de partenerii nostri să organizăm pentru concurente, un cantonament aproape identic cu cel international. Durata acestuia este aceeasi, iar experientele pe care cele 30 de finaliste le vor trăi, vor fi unice. ” – a spus Maria Golban, Marketing Manager al Organizaţiei Miss Universe® Romania.

Miss Universe® 2013 se va desfăsura pe data de 9 noiembrie, în Moscova, Federatia Rusă, iar evenimentul va fi transmis pentru prima dată în direct, în România, de TVR 2.

Co-producători: Miss Universe® Romania Organization & TVR2; Sustinut de: Premier Palace Hotel & SPA
Sponsori: Revalid, Silhouette, Galeria Designerilor Români, Gett’s Salons ; Parteneri: Max Factor, Lamonza, Optiblu, Simplus; Parteneri media: Radio ZU, Cocor Media Channel, Blitz TV, Getica OOH, Gett’s Highlights, Etiquette Magazine, divahair.ro, Qiwi, Elegantine

Organizaţia Miss Universe® Romania a fost înfiinţată în anul 2009 şi îşi desfăşoară activitatea sub licenţa Miss Universe.  Are ca scop promovarea valorilor, tradiţiilor şi turismului românesc.  Proiectele pe care le derulează se adresează mai multor categorii sociale, iar dintre acestea amintim: selecţia naţională Miss Universe Romania, Teen Fantasy Camp, campanii umanitare, evenimente  caritabile şi mondene.

INFO

www.missuniverseromania.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

3 comentarii la “Miss Universe Romania 2013”

 1. Fan says:

  Si uite asa statul si poporul roman promoveaza transexualii prin intermediul Miss Universe pe postul public TVR!

 2. stefan georgiana amelia says:

  cum ma pot inscrie la acest concurs?

  1. admin says:

   Detaliile legate de inscriere sunt in articol, inclusiv link-ul direct!

Scrie un comentariu: