“Start a party” with “THE BEAT” ajunge in Iasi

Vineri, 18 martie, incepand cu ora 23.00 – XS Club

J&B, whisky-ul celor mai reusite party-uri, porneste in turneu national pe BEAT-uri antrenante, continuand traditia organizarii celor mai surprinzatoare petreceri, intr-o noua campanie, “THE BEAT!”, sub conceptul “Start a party!”. In 5 martie, BEAT-urile trupei Sensor au aruncat in aer petrecerea J&B din Brasov, urmand alte 5 saptamani de turneu in Constanta, Iasi, Sibiu, Cluj si Bucuresti.

“Start a party” cu “THE BEAT!” oricum, oriunde si pentru oricine fiindca orice party poate incepe spontan, cu doar un simplu BEAT. BEAT-uri care ne invadeaza de cum intram intr-un club sau BEAT-uri pe care oricine le poate descoperi, oriunde: in casa, la birou, pe strada, in club. BEAT-uri create de oricine din tot ce ne inconjoara: sunetul tastaturii, bataia creionului pe birou, pasii pe holuri sau paharele ciocnindu-se. Astfel, J&B a identificat ingredientele principale ale celor mai reusite petreceri: BEAT-urile insotite de atitudinea potrivita, buna dispozitie, oameni si bautura preferata. In a treia saptamana a turneului national J&B, BEAT-urile se aud in Iasi, vineri, 18 martie, incepand cu ora 23.00. J&B, warm up dance cu Ellie White si un mix de genuri muzicale si setup neconventional cu Sensor vor provoca participantii la petrecerea J&B sa intre in ritm.

“J&B este trendsetter in ceea ce priveste organizarea celor mai neconventionale petreceri. Prin conceptul The Beat incercam sa aratam consumatorilor ca este nevoie doar de putina imaginatie pentru a da startul unei petreceri de neuitat oriunde si oricand”, a declarat Alina Ionescu, brand manager J&B, Sollers PPD.

Consumatorii din toata tara pot experimenta in avans BEAT-urile surprinzatoare ce vor cuprinde orasele nominalizate in turneul J&B pe site-ul campaniei www.feelthebeat.ro, o platforma online care le va permite sa isi creeze printr-un singur click propriul ritm si propria petrecere.

Din baruri pana in campusurile studentesti J&B isi va face simtita prezenta inca de joi, 17 martie, cand iesenii vor fi introdusi in atmosfera petrecerilor J&B. BEAT-urile antrenante si ritmul vor fi date de Sensor prin jam sessions, in cafeneaua Tower – Iulius Mall, incepand cu ora 21.00.

BEAT-uri, Sensor, lumini, outfit-uri originale si nu numai sunt doar cateva dintre surprizele celor mai tari petreceri J&B. Inedit, antrenant si uimitor!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: