“Start a party” with “THE BEAT” ajunge in Iasi

Vineri, 18 martie, incepand cu ora 23.00 – XS Club

J&B, whisky-ul celor mai reusite party-uri, porneste in turneu national pe BEAT-uri antrenante, continuand traditia organizarii celor mai surprinzatoare petreceri, intr-o noua campanie, “THE BEAT!”, sub conceptul “Start a party!”. In 5 martie, BEAT-urile trupei Sensor au aruncat in aer petrecerea J&B din Brasov, urmand alte 5 saptamani de turneu in Constanta, Iasi, Sibiu, Cluj si Bucuresti.

“Start a party” cu “THE BEAT!” oricum, oriunde si pentru oricine fiindca orice party poate incepe spontan, cu doar un simplu BEAT. BEAT-uri care ne invadeaza de cum intram intr-un club sau BEAT-uri pe care oricine le poate descoperi, oriunde: in casa, la birou, pe strada, in club. BEAT-uri create de oricine din tot ce ne inconjoara: sunetul tastaturii, bataia creionului pe birou, pasii pe holuri sau paharele ciocnindu-se. Astfel, J&B a identificat ingredientele principale ale celor mai reusite petreceri: BEAT-urile insotite de atitudinea potrivita, buna dispozitie, oameni si bautura preferata. In a treia saptamana a turneului national J&B, BEAT-urile se aud in Iasi, vineri, 18 martie, incepand cu ora 23.00. J&B, warm up dance cu Ellie White si un mix de genuri muzicale si setup neconventional cu Sensor vor provoca participantii la petrecerea J&B sa intre in ritm.

“J&B este trendsetter in ceea ce priveste organizarea celor mai neconventionale petreceri. Prin conceptul The Beat incercam sa aratam consumatorilor ca este nevoie doar de putina imaginatie pentru a da startul unei petreceri de neuitat oriunde si oricand”, a declarat Alina Ionescu, brand manager J&B, Sollers PPD.

Consumatorii din toata tara pot experimenta in avans BEAT-urile surprinzatoare ce vor cuprinde orasele nominalizate in turneul J&B pe site-ul campaniei www.feelthebeat.ro, o platforma online care le va permite sa isi creeze printr-un singur click propriul ritm si propria petrecere.

Din baruri pana in campusurile studentesti J&B isi va face simtita prezenta inca de joi, 17 martie, cand iesenii vor fi introdusi in atmosfera petrecerilor J&B. BEAT-urile antrenante si ritmul vor fi date de Sensor prin jam sessions, in cafeneaua Tower – Iulius Mall, incepand cu ora 21.00.

BEAT-uri, Sensor, lumini, outfit-uri originale si nu numai sunt doar cateva dintre surprizele celor mai tari petreceri J&B. Inedit, antrenant si uimitor!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: