Stars Wars Uncut – vezi ce poate face o comunitate pasionata

Fanii din toata lumea ai  seriei Razboiul Stelelor sint printre cei mai pasionati. De aceea, pentru unii dintre ei  George Lucas  este un erou, iar pentru cei care nu apreciaza directia  pe care a luat-o seria in ultimele episoade  acesta a devenit ”inamicul public numarul 1”. Partea pozitiva a acestui ”conflict” e reprezentata de  miile de materiale realizate de fani si inspirate de  universul imaginat de George Lucas.

Star Wars Uncut

Recent,  un nou material video face furori pe Internet,  demonstrind creativitatea despre care aminteam. Ne referim la Stars War Uncut, cea mai recenta realizare a fanilor Stars Wars. Ideea de la care a plecat intregul proiect este de a lua al patrulea episod din serie,  Stars War: A New Hope si a invita  fanii sa recreeze, conform viziunii personale,  cite o secventa de maxim 15 secunde din film. Proiectul a fost lansat in 2009 si acum, dupa trei ani,  a ajuns la final si a fost postat online.

Toata lumea isi pune intrebarea cum vor reactiona George Lucas si echipa sa, deoarece materialul contine fie  imagini din filmul original, fie in unele cazuri, sunet din versiunea originala, ambele protejate prin drepturi de autor. Dar pina la urma ceea ce este important este ca acest material exista, poate fi vazut (deocamdata) si demonstreaza ce poate face o comunitate de fani pasionati.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: