Stand up la Galeriile Phoenix cu Mane si Nelu Cortea!

stand-up-phoenix

Stand up la Galeriile Phoenix cu Mane si Nelu Cortea, vineri. 12 decembrie 2014, de la ora 21:00! Organizator: Asociatia Culturala AntiDROG.

Nelu Cortea a absolvit UNATC in 2008, iar in 2010 a terminat si masterul ”Arta Actorului”, sub coordonarea profesorului Gelu Colceag. In 2010, a castigat premiul “Stefan Iordache” pentru Cel Mai Bun Actor Tanar, in cadrul Galei HOP. De-a lungul timpului a jucat in mai multe productii straine iar de anul acesta face si spectacole de Stand Up Comedy impreuna cu mai experimantatii Bordea, Badea sau Micutzu, cu ultimul dintre acestia reusind sa lanseze cea mai controversata piesa din aceasta vara: “Cine e grasuta mea” , este unul dintre protagonistii emisiunii “Neam Legat” de la Prima TV.

Mane Voicu s-a apucat de Stand Up Comedy la 16 ani, a făcut spectacole în toate oraşele mari ale României, in Bucuresti Stand Up Comedy in “Club 99”, “Cafe Deko”, “Inspayer” si “In Culise”, este câştigătorul competiţiei internaţionale de Stand Up Comedy ”FISC 2013”. A urcat in deschiderea tuturor comediantilor cunoscuti din Romania precum Mihai Bobonete, Catalin Bordea, Teo, Vio, Costel sau Micutu, iar dupa ce volumul de glume a crescut semnificativ a inceput sa faca spectacole complete alaturi alti noi veniti in aceasta bransa, iar acum la 22 de ani este pregatit chiar de un “one man show”. Terminând de curând Facultatea de Teatru, face Stand Up Comedy si asta îi ocupă tot timpul.

BILETE

Pretul pentru un bilet cumparat anticipat este 20 lei. Biletul cumparat la intrare va costa 25 lei. Rezervari la: rezervari.phoenix@gmail.com

INFO

Phoenix Cofee Tea Spices

Piata Unirii nr.2, Iasi, Romania

www.facebook.com/Phoenix.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: