Stand Up iUmor cu Bobi Dumitras, Gabriel Gherghe & Victor Dragan

Cu peste 12 milioane de vizualizari pe youtube, Bobi Dumitras Gabriel Gherghe si Victor Dragan sunt trei dintre cei mai indragiti comedianti din tara. Veniti sa va convingeti duminica, 1 aprilie 2018, la Oxford Pub, ora 19:30

Bobi Dumitras este artist polivalent, muzician si comediant talentat, jumatate din trupa Fara Zahar, finalist iUmor si om cu suflet mare!

Gabriel Gherghe a impresionat atat juriul iUmor cat si publicul de acasa prin umorul sau fin. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Victor Dragan este câştigător al Premiului I la cele mai importante evenimente de profil din ţară, Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy (Cluj-Napoca 2016) şi Stand-up Fest (Braşov 2017), având o experienţă de şapte ani în domeniu. A susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din toată ţara, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.

BILETE

Biletele se gasesc la Oxford Pub si costa 25 lei cumparate in avans sau 35 lei in ziua evenimentului.
Info si rezervari: 0743 941 209 sau 0733.259.258.

INFO

Oxford Pub

Str. Sf. Lazar 64-66, demisol ( cladirea Gabriel Business Center)

www.facebook.com/OxfordPub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: