Stand up in the City: Teo si Andrei/ 8 octombrie 2012

Stand up in the City: Teo si Andrei/ 8 octombrie 2012

STAND UP IN THE CITY – clubul mobil de comedie, revine pe scena cluburilor din tara.

Intrat in cel de-al treilea an, Stand up in the city se dovedeste a fi “proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment.” ( Revista CAPITAL – 28 noiembrie 2009), reusind astfel sa patrunda in 20 de orase ale tarii, unde au loc showuri lunare sau bilunare. Stand up in the city – sau clubul mobil de comedie, a adus diversitate la fiecare sezon: prezenta exclusiva a celor mai buni comedianti ai momentului – Teo, Vio, Costel, Micutzu, Badea, Bordea, promovarea tinerilor comedianti care au avut sansa sa performeze in deshidere, showul de improvizatie Zis si facut, showuri de trupa si one man showuri.

Clubul mobil de comedie isi asteapta publicul din toate orasele tarii. TEO: Înverșunat. Genial. Amuzant. Profet. Simpatic. Misogin.Teo în afara scenei e ca Teo pe scenă – te face să râzi, dar nu spune glume. Te face să gândești, dar nu-ți predă ca la școală. Îți expune lumea după modul în care el o percepe. Diferența e că el cercetează, se informează, ascultă, învață și apoi vorbește. Andrei Ciobanu: sucevean, absolvent la Cluj, face stand-up de 4 ani, este unul din cei mai bogati moldoveni! Atunci cand gaseste pe jos o bancnota de 50 de lei se apleaca si mai pune una.

Unde? DUBLIN PUB

Cand? LUNI, 8 OCTOMBRIE de la ora 21.00

BILETE

Pret bilet: 25 lei

Pret bilet achizionat in avans : 20 lei (Promotia biletelor reduse dureaza pana in data de 6 octombrie. Dupa aceasta data, biletele se achizioneaza cu 25 ron)

INFO

Tel.: 0726 688 658

www.facebook.com/pages/Dublin-Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: