„Stand Up in the City” revine la Iasi cu Catalin Bordea si Radu Isac

„Stand Up in the City” revine la Iasi cu Catalin Bordea si Radu Isac/ 8 februarie afis iasi www.iasifun.ro
Iesenii cu simtul umorului sunt invitati la un eveniment care va starni hohote de ras. Vineri, 8 februarie, in Dublin Pub, Clubul Mobil de Comedie revine pe scena cluburilor iesene.

DESPRE

„Stand Up in the City”, asa cum este numita manifestarea, si-a adjudecat titlul de „proiectul de cea mai mare amploare in Romania pe acest segment de entertainment”. Timp de patru ani de zile, comediantii au ajuns pe scene din 20 de orasse ale tarii, unde au avut loc show-uri lunare sau bilunare.

Trupa este compusa din Catalin Bordea, cunoscut ca om de televiziune si Radu Isac. Bordea si-a inceput activitatea de comediant in 2004, in trupa Cafe DeKO. A facut parte din seriale, reclame TV si piese de teatru. Si-a reluat activitatea la stand up comedy in 2008, cand Teo, Vio si Costel au parasit trupa Cafe DeKO.Colegul sau, Radu Isac, a fost comediant in Trupa Cealalta, iar momentan este membru al grupului Aristocratii.

BILETE

Evenimentul de la Iasi este programat pentru ora 19.30, iar pretul biletelor este de 25 de lei. Studentii care achizitioneaza tichetele de intrare in avans vor plati doar 20 de lei. Persoanele care doresc sa cumpere bilete inainte de spectacol o pot face pana pe 7 februarie, intre orele 18 si 21, de la personalul Dublin Pub.

UNDE?

Dublin Pub, Iasi
www.dublinpub.ro
facebook.com/pages/Dublin-Pub
sursa: www.ziaruldeiasi.ro –  autor: Liliana Ginju.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: