Stand Up in the City cu Dan Badea și Cosmin Natanticu

Stand Up in the City cu Dan Badea și Cosmin Natanticu/ Afis IasiArtitude si Stand up in the city – clubul mobil de comedie, il aduc pe Dan Badea si Cosmin Natanticu in orasul tau…

  • Unde? DUBLIN PUB
  • Cand? DUMINICA, 14 APRILIE, ORA 20.00

STAND UP IN THE CITY – clubul mobil de comedie, revine pe scena cluburilor din tara.

Intrat in cel de-al 4-lea an, Stand up in the city se dovedeste a fi “proiectul de cea mai mare amploare organizat în România pe acest segment de entertainment.” ( Revista CAPITAL – 28 noiembrie 2009), reusind astfel sa patrunda in 20 de orase ale tarii, unde au loc showuri lunare sau bilunare.

“Dacă ar fi să-l descriu pe Dan Badea în două cuvinte, ar fi: comediant atent. Atent la ce spune (dar nu la nivelul în care îi e frică să nu spună ceva greșit, cât la a transmite mesajul corect și complet) la cum se îmbracă și cum se prezintă.”

După câţiva ani de activitate prin diverse grupuri de umor şi de stand-up comedy, Cosmin Natanticu a ajuns la ”Divertis – Serviciul Român de Comedie”. Îl recomandă umorul din ADN şi look-ul.

 

PRET

Rezervari: 0726 688 658

Pret bilet: 25 RON

STUDENTI: 20 RON – promotie

PROMOTIA: – Aceste bilete (20 RON) se achizioneaza in avans, din Dublin Pub in perioada LUNI, 8 APR – JOI 11 APR, intre 18.00 – 21.00

INFO

www.facebook.com/pages/Dublin-Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Seara de Craciun – concert de colinde al Corului Universității Naționale de Arte „George Enescu”

„Carnavalul Culorilor” – expoziție de măști pictate la Ateneu

Uncensored Dance Party

SPEAK UP your LOVE! @Fratelli Iasi

Scrie un comentariu: