Stand Up In The City – Costel

STAND UP IN THE CITY – clubul mobil de comedie, revine pe scena cluburilor din tara. Intrat in cel de-al treilea an, Stand up in the city se dovedeste a fi  “proiectul de cea mai mare amploare organizat in Romania pe acest segment de entertainment.” ( Revista CAPITAL – 28 noiembrie 2009), reusind astfel sa patrunda in 20 de orase ale tarii, unde au loc showuri lunare sau bilunare.

Stand up in the city este  clubul mobil de comedie, care a adus diversitate la fiecare sezon: prezenta exclusiva  a celor mai buni comedianti ai momentului  – Teo, Vio, Costel, Micutzu, Badea, Bordea, promovarea tinerilor comedianti care au avut sansa sa performeze in deshidere, showul de improvizatie Zis si facut, showuri de trupa si one man showuri.

Dupa o lunga vacanta de vara, clubul mobil de comedie isi asteapta publicul din IASI la DUBLIN PUB.

A venit din Bacau si a renuntat la Facultatea de Automatica. S-a facut actor si nu s-a mai uitat in urma. COSTEL
Vrea sa spuna, vrea sa faca. Simte cand publicul nu e cu el sau cand rade prea tare la lucruri putin amuzante. Vine cu o energie extraordinara pe scena si este un povestitor extraordinar. Nu se imbraca extravagant, nu tipa, nu face scandal, este un comediant binecrescut. Si aven nevoie de multi ca el.

Artitude si Stand up in the city – clubul mobil de comedie, il aduc pe COSTEL in orasul tau.

Unde? DUBLIN PUB – CASA DE CULTURA A STUDENTILOR

Cand? LUNI, 5 MARTIE  de la ora 21.00

Info & rezervari: 0746 27 27 27

Pret bilet: 20 ron

Intra pe contul de Facebook Artitude din orasul tau sau pe pagina trupei (http://www.facebook.com/pages/Teo-Vio-si-Costel/163685260358873), pentru a afla programul.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: