Stand Up Guys: Teo, Vio si Costel in Underground Pub

Artitude ii aduce pe TEO, VIO si COSTEL in IASI! 10 ANI impreuna! Cei trei comedianti care au facut sa explodeze fenomenul stand up comedy in Romania, Teo, Vio si Costel se reunesc in formula completa de trupa care i-a consacrat, si pornesc la drum in Turneul National Aniversar – 10 ani de stand up comedy.

Turneul baietilor Teo, Vio si Costel – „STAND UP GUYS – 10 ANI” – cuprinde 26 orase si se desfasoara in perioada 17 August – 17 Septembrie.

TEO: acelasi inversunat si amuzant, profet cu barba, frate devotat surorilor lui. VIO: inca tanar, dar deja tatic. Supus, dar inalt. Usor bleg, dar genial. COSTEL: la fel de mic de inaltime, un urias pe scena. Ca sa-l recunoasteti: are mustata si par mare.

Pe scurt, trei caractere distincte, o combinatie de zile mari! Trei comedianti care au ramas cu picioarele pe pamant si cu capul in nori, dar s-au reinventat continuu.

Savurati cel mai bun cocktail de comedie din vara asta cu TEO, VIO si COSTEL!

BILETE SI REZERVARI

Pret bilet: 30 lei. PRE-sale: bilete la 25 lei, daca se achizioneaza in avans de la Underground Pub  in perioada 25 August – 2 Septembrie, intre orele 20.00 – 23.00. Rezervari: 0735 900 545

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: