Stand-Up de Craciun @Wunderbrau 365

stand-up-wunder

Sambata, 27 decembrie 2014, de la ora 20:00 Wunderbrau 365 va invita la Stand-Up de Craciun, o portie tripla de ras livrata prompt de Bobi Dumitras, Gabriel Gherghe si Ady Bobo. Gustati comedia, nu ingrasa!

Pe Bobi Dumitras il stiti din cantecele si concertele trupei Fara Zahar. Acum avem ocazia sa il revedem facand stand-up. Acelasi umor neaos moldovenesc, impletit intr-un ghem de glume pe care Bobi il numeste Comedie din Chicioare

Gabriel Gherghe, castigatorul Stand-up Fest 2014, face parte din noua generatie a comediei, moldovean din Iasi, face stand-up comedy din mai 2012 si a avut deja spectacole in cele mai cunoscute locatii de profil din toata tara, a urcat pe scena Deko Cafe si Club 99, cele mai cunoscute cluburi de comedie din tara si a avut spectacole alaturi de comedianti consacrati ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel si Bordea. A avut spectacole si in cadrul Stand-Up in The City cel mai cunoscut turneu de profil din Romania cat si la Festivalul International de Stand Up Comedy Cluj.

Ady Bobo sustine ca e stranepotul lui Ion Creanga. A castigat Festivalul national de satira si umor de la Targu Mures in anul 2010. Locul 2 la festivalul international de stand up comedy Cluj 2013 Locul 3 la Festivalul National de Stand up Comedy Brasov 2013. A sustinut spectacole in toata tara si nu are de gand sa se opreasca decat pe la 93 de ani! Este energic si patimas in ceea ce face, un comediant 100% bio, un povestitor desavarsit care te va cuceri cu naturaletea sa pe scena.

BILETE

Pret bilet: 20 lei. Rezervari: 0765.526.524

INFO

Wunderbrau365 (fostul Dublin Pub)

Str. Vasile Conta 30 (Casa de Cultura a Studentilor)

www.facebook.com/dublinpubiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: