Stand up Comedy with Vraciu’

Lume, lume, hai la glume! Hai la Stand up natiune! Vraciu’ (componentul fostelor trupe de Stand up Comedy din Iasi, So’Kola & 3MEN SHOW) se intoarce in Clubul Presei.

Duminica, 5 februarie, primul show din anul acesta. Nu mai stati la protestat in frig, haideti la o cana de vin fiert, sa radem impreuna!
Spectacolul va fi impartit in 3 parti:
1. stand up
2. impressions (imitatii)
3. Banc Show (premii din partea casei)

Duminica, 5 februarie, de la 20:00! Pret bilet: 10 RON. Get to tha choppa!
Adresa: Str Zmeu nr. 3, telefon rezervari: 0724-950.944

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Stand up Comedy with Vraciu’”

  1. ralet restaurant says:

    LEGAT DE “STAND UP COMEDY CU VRACIU” LA RALET, IN SEARA DE JOI 19 IULIE 2012:
    Cea mai prost inspirata idee de spectacol. Vulgar, lipsit de umor, repetitiv pe teme de sex in forma ieftina, din lipsa de inspiratie, neadapat la public. PENIBIL ! Ne cerem scuze clientilor pentru nesimtita ” prestatie “. Ma mir ca a plecat in picioare, salutand cu amandoua mainile, mimand jovialitatea, si neprimind decat indiferenta si scarba ! Rusine “artistului” de doi bani…REPET : nu este doar vulgar, nesimtit si ieftin, este si lipsit cu desavarsire de umor de calitate ! Ne este rusine sa relatam cum glumea cu o fetita de vreo doi trei ani, care avea o bomboana in gura, despre cum baga de mici fetele totul in gura… Si mult mai multe…!!! Cel mai bun moment a fost atunci cand o tanara doamna a luat microfonul de la marele comediant Vraciu si l-a intrebat cam asa ” Stand up, dar cand va fi comedy ? ” Iar nesimtitul nu a avut alta inspiratie decat sa glumeasca pe tema aparatului dentar al respectivei doamne, cum ca ce sex oral cu scantei se face nu stiu cum …, legat de acest aparat dentar. Nu am auzit asta in acel moment, ci doar din relatari, si cred ca multi nu au auzit, decat dupa plecarea “artistului”. Asta l-a ajutat sa plece sanatos si implinit. Felicitari lui Vraciu si mamei lui ! Asa scarba nu am avut ! Si mi-e ciuda ca l-am avertizat insistent sa isi limiteze limbajul si sa se adapteze la public, dar cred ca tembelul nu intelege prea mult.

    Cu regret,
    restaurant ralet

Scrie un comentariu: