Stand Up Comedy with Vraciu’

Lume, lume, hai la glume! Hai la Stand up natiune!
Vraciu’ (componentul fostelor trupe de Stand up Comedy din Iasi, So’Kola & 3MEN SHOW) vine in Hunter’s Pub!
Miercuri, 22 februarie, pe la 19 jumatate !!! Nu mai stati la protestat in frig, haideti la o cana de vin fiert ca sa radem impreuna! 😉

Spectacolul va fi impartit in 3 parti:
1. stand up
2. impressions (imitatii)

Am sa va fac o oferta pe care nu o puteti refuza: Come with me if you want to laugh!! It’s SHOWTIME! :-)))

Pret bilet – 10 lei
Atentie : Limbaj explicit !

www.hunterspub.ro
Facebook/Hunter’s Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Mărțișoare Folclorice | CCS Iasi

Wicked Blues | Chez Les Amis

Roaring 20’s- Andrew Bidi

Flori, fete și delicatese | Restaurant Liria

2 comentarii la “Stand Up Comedy with Vraciu’”

 1. imperial grillandmusic says:

  Dragi prieteni si noi am ramas surprinsi si dezamagiti de bataia de joc, neseriozitatea si nesimtirea vedetei de stand down “VRACIU” care nu si-a respectat intelegerea avuta cu noi si nici macar nu a avut bunul simt sa anunte neparticiparea acestuia la spectacolul din data de 15 Februarie 2014! Vom posta aceasta informatie pe toate wall-urile partenerilor nostri si va asiguram ca o sa intreprindem toate actiunile necesare pentru a elimina din aceasta bransa parazitii de acest fel! Va multumim pentru intelegere. — at Imperial Grill & Music.

 2. ralet restaurant says:

  LEGAT DE “STAND UP COMEDY CU VRACIU” LA RALET, IN SEARA DE JOI 19 IULIE 2012:
  Cea mai prost inspirata idee de spectacol. Vulgar, lipsit de umor, repetitiv pe teme de sex in forma ieftina, din lipsa de inspiratie, neadapat la public. PENIBIL ! Ne cerem scuze clientilor pentru nesimtita ” prestatie “. Ma mir ca a plecat in picioare, salutand cu amandoua mainile, mimand jovialitatea, si neprimind decat indiferenta si scarba ! Rusine “artistului” de doi bani…REPET : nu este doar vulgar, nesimtit si ieftin, este si lipsit cu desavarsire de umor de calitate ! Ne este rusine sa relatam cum glumea cu o fetita de vreo doi trei ani, care avea o bomboana in gura, despre cum baga de mici fetele totul in gura… Si mult mai multe…!!! Cel mai bun moment a fost atunci cand o tanara doamna a luat microfonul de la marele comediant Vraciu si l-a intrebat cam asa ” Stand up, dar cand va fi comedy ? ” Iar nesimtitul nu a avut alta inspiratie decat sa glumeasca pe tema aparatului dentar al respectivei doamne, cum ca ce sex oral cu scantei se face nu stiu cum …, legat de acest aparat dentar. Nu am auzit asta in acel moment, ci doar din relatari, si cred ca multi nu au auzit, decat dupa plecarea “artistului”. Asta l-a ajutat sa plece sanatos si implinit. Felicitari lui Vraciu si mamei lui ! Asa scarba nu am avut ! Si mi-e ciuda ca l-am avertizat insistent sa isi limiteze limbajul si sa se adapteze la public, dar cred ca tembelul nu intelege prea mult.

  Cu regret,
  restaurant ralet

Scrie un comentariu: