Stand-up Comedy Show | Acaju

După o vară de open-mic-uri de cel puțin succes la Acaju, vă așteptăm, în sfârșit, și la un show de stand-up comedy. O oră și ceva de comedie testată în laborator, susținută chiar de către cei doi prezentatori, Gabriel și Petrică, dar și de două dintre speranțele scenei de comedie din Iași. Cum când? Joi, fix pe 2 Decembrie, de la ora 19:00, la Acaju. Dai 30 de lei și râzi garantat de peste 34,5. 

Petrică Iștoc face stand-up din 2015. Este ocupant al locului trei la “Festivalul Internațional de Stand up Comedy” și câștigător la “Stand upFest”. Poate l-ai văzut la “iUmor” sau la “Roast Battle” sau chiar live la spectacole. În afară de faptul că iubește să facă oamenii să râdă, altceva chiar nu contează despre el.

Gabriel Dumitriu este autor al volumelor Pupăza din Morții Tei, comediant part-time pe internet și full-time în locurile în care n-ar trebui să fie comediant. S-a publicat pe sine însuși și câteva mii de oameni cască gura lunar la toate prostiile lui. După succesul de proporții nemaiîntâlnite pe scena open-mic-ului de stand-up comedy din Iași, a participat în ultimul sezon iUmor, ajungând din prima în finală. Îi plac câinii și fetele.

Dominic Iacob a urcat pentru prima dată pe o scenă în 2018, la un open-mic și, de atunci, face asta constant. A deschis multe spectacole în țară și a câștigat locul III la FISC-Open Mic (putea mai mult).
Alin Burlacu are părul lung, însă nu contează cât de lung ai părul, important e cât și cum glumești. Iar el glumește exact cum ar trebui.

REZERVARE

Accesul se face doar pe baza certificatului verde. Intrare: 30 lei. Rezervări: 0748 417 445

INFO

ACAJU CAFE

Str. Anastasie Fatu 2A (zona Rapa Galbena)

www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: