Stand-up comedy cu Văncică, Bobonete și Diță – “3 băieți fierbinți”

Afis-STAND-UP-COMEDY-IASI

Adrian Văncică, Mihai Bobonete și Costi Diță, actorii din serialul de comedie „Las Fierbinți”, au pregătit fanilor o iarnă fierbinte! Talentații actori vor prezenta mega show-ul de stand-up comedy “3 băieți fierbinți” publicului din Iași, luni, 17 noiembrie, de la ora 18.00 și de la ora 21.00, la Casa de Cultură a Studenților.

Cunoscuți publicului pentru rolurile din cel mai vizionat serial de comedie românesc,  „Las Fierbinți”, cei 3 actori se vor întrece în replici surprinzătoare și glume fără limite, stârnind hohote de râs, așa cum numai ei știu să o facă.

Pentru mulți spectatori va fi prima întâlnire cu acest gen, stand-up comedy, de care sperăm să se îndrăgostească, iar cei care ne-au mai văzut vor avea parte de glume în premieră absolută!”, a declarat Adrian Văncică.

Va fi un show de stand-up comedy special. Publicul va vedea și o altă abordare decât în personajele din Las Fierbinți și sperăm ca spectatorul să se identifice cu povestitorul în situațiile comice descrise pe scenă, căci, până la urmă, aceasta este esența stand-up-ului. Vă așteptăm cu drag și sunt convins că veți veni la spectacol, deoarece umorul de calitate își intră de la an la an în drepturi din ce în ce mai clare!” – Mihai Bobonete

Vom servi publicului o terapie cu umor, care vine la fix, să îi ajutăm pe români să treacă în noul an cu forțe proaspete”. – Costi Diță

Cei “3 băieți fierbinți” vor încinge atmosfera cu un show care va depăși orice așteptări! Dacă vă place să râdeți copios și să faceți haz de necaz, atunci asigurați-vă un loc la mega show-ul de stand-up comedy cu Mihai Bobonete, Adrian Văncică și Costi Diță, care va avea loc luni, 17 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților din Iași. Actorii vor susține două reprezentații în aceeași zi, de la ora 18.00 si de la ora 21.00.

BILETE

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol și online pe vandbilete.ro. Biletele sunt disponibile la două categorii de prețuri: categoria I – 50 de lei și categoria a II-a – 40 lei. Este interzis accesul sub 18 ani.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: