Stand-Up Comedy cu Teo @Dublin Pub

afis-teo_30_mai_newss

Sunteti asteptati la o seara “de tot rasul” sambata, 30 mai 2015, de la ora 20:00, in Dublin Pub. Stand Up Comedy cu unul dintre cei mai buni artisti ai genului.

TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-a născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Foarte rapid a apărut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet.

În 2009 Teo și-a făcut intrarea pe TV cu o emisiune săptămânală de umor, numită “După bloguri” iar în prezent, este scenarist și moderator la seria de divertisment online “Nimic Nou”.

Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate. De la natura umană la mărunțișurile de zi cu zi, disecă automatismele de comportament  într-un mod în care te face să râzi dar să și gândești.

BILETE

Bilet: 25 lei. Rezervari: 0726 688 658

INFO

Dublin Pub

Str. Vasile Conta 30

FB: www.facebook.com/dublinpub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: