Stand Up Comedy cu Teo: “Aia e!

Pe 18 octombrie 2018, de la ora 19:00 te invitam sa razi alaturi de Teo, la Teatrul Luceafarul, la cel mai nou show de Stand Up Comedy: “Aia e!”

TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol.

Cu o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club, si până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up cât și colaborări cu comedianți de afară, Teo atinge subiecte de comedie foarte diverse și bine documentate.

In deschiderea spectacolului il avem pe Victor Băra, un sibian simplu, vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de mai puțin de un an de zile și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui.  Zicala lui după care iși ghidează viața este: Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!

BILETE

Preț bilete: 40/50/60 lei.  Casieria teatrului este deschisa de marti – vineri intre 10.00-14.00 si duminica intre 12.00-14.00. Telefon 0748 132 317. Bilete online https://bit.ly/2D7BxFS

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web:www.luceafarul-theatre.ro‎

FBwww.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: