Stand Up Comedy cu Radu Isac, Sorin Parcalab si Raul Gheba @Underground The Pub

stand up-underground

Underground Pub va invita luni, 28 septembrie 2015, de la ora 21:00 la o seara de Stand-Up Comedy cu Radu Isac, Sorin Parcalab si Raul Gheba.

Radu Isac este primul comediant român care a făcut stand up în cluburile americane. Patru luni a locuit în Los Angeles, unde a urcat pe scenă în mai multe cluburi care aveau seri de open mic. Vrând să experimenteze, după părerea sa, cel mai grozav business din lume, a reușit să-și țină showurile în cluburi mari de comedie din LA, precum “Comedy Store”, “The Laugh Factory” sau “The Improv”.

Pentru Radu, succesul în stand up înseamnă “o sală plină, râsete și aplauze” iar rețeta pentru show-uri reușite nu există: “Ține de fiecare comediant în parte. De-a lungul timpului au fost împământenite rețete clare pentru a face oamenii să râdă, dar, în opinia mea, cu cât te apropii mai mult de ele, cu atât ești mai aproape de eșec”.  (www.99club.ro)

Sorin Parcalab este unul din veteranii stand up-ului românesc. Născut în Bihor, copt la Timișoara și frustrat în București, zicel el, și-a început cariera de comediant la grupul O.Z.N. În 2008 a înființat Brigada2 pe Trei iar din 2011 s-a alăturat lui Radu Isac pentru a forma trupa “Aristocrații”. În noua formulă au fost coptați ulterior Raul Gheba și Cristi Fermecătoru’.

De profesie inginer și-a găsit vocația în stand up încă din 2003: “Comediant zbuciumat, încerc să-mi găsesc liniștea în zgomotul de aplauze, luptând pentru împingerea tuturor cuvintelor către marginea dicționarului”. De atunci este o prezență constantă pe scena cluburilor și spectacolele de comedie din țară.

Energic, supărat, nervos și precis, Sorin este câștigător al locului I la secțiunea individual, în cadrul Festivalului Național Studențesc de Satiră și Umor – Târgu Mureș 2007 cât și al Festivalului Național de Umor – Făgăraș 2010 și 2011. (www.99club.ro)

Raul Gheba este din Tulcea. Când era mic vroia să se facă preot. Acum e în topul primilor trei comedianți cu barbă. Și cam asta a rămas din prima sa vocație: barba. A fost mereu pasionat de stand up, fiind un consumator de special-uri cu comedianți de afară dar și cu cei autohtoni. A început să facă stand up la seri de open mic, până când Radu Isac i-a propus să intre în deschidere la show-urile sale. După doi ani, făcea deschiderea pentru toți comedianții, de la Teo la Micutzu, atât în club cât și la spectacolele din țară. Așa s-a îndrăgostit de stilul ăsta de viață, în care lucrezi ca să faci oamenii să râdă și faci și bani din asta. În toamna lui 2013 a participat la “Festivalul Național de Stand up Comedy”, unde a câștigat marele premiu. (www.99club.ro)

REZERVARE

R.S.V.P.: 0726 688 658

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: