Stand-up Comedy cu Mane, Gherghe, Cîrje și Vacariu | Amfiteatrul Palas

Comedia se mută la Iași! Gabriel Gherghe, Mane Voicu, Edi Vacariu și CRJE ajung la Amfiteatru Palas și băieții sunt puși pe fapte amuzante!

Adună gașca și bucurați-vă de un stand-up comedy de calitate sub cerul liber!  Joi, 13 august, 21:30,  Amfiteatru Palas.

BILETE

Bilete: https://bit.ly/31igZDy

 Informații importante:

⚠️ Spațiul va fi special amenajat pentru a putea susține spectacolul în conformitate cu noile măsuri pentru desfășurarea evenimentelor, însă fără a uita de confortul spectatorilor. Dorim sa va oferim cateva ore fără griji, în care sa va simtiti în siguranța si sa va distrați alături de cei dragi – ca in vremurile bune.

Cu 24h înainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat – pe adresa de e-mail precizată la achiziționarea biletelor – cu privire la modalitatea în care se face accesul și măsurile exacte pe care le-am luat în calitate de organizatori – printre care se numără termoscanarea, dezinfectarea spațiilor, asigurarea de dezinfectant pentru mâini la acces și în incinta evenimentului. Pentru orice informație, va stăm la dispoziție pe pagina de Facebook Sublime Romania sau la adresa ticketing@sublimeromania.com. Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora in format digital. Se pun la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com.

INFO

bilete.sublime.ro

PE ACEEASI TEMA:

Un al treilea spațiu în aer liber va găzdui spectacolele Teatrului Luceafărul Iași

Girls Night – Stand Up cu Calita si Anisia | ONLINE

Încep spectacolele în aer liber la Amfiteatrul Palas!

Spectacolul de teatru: ”D’ale lui Pacala” | Amfiteatrul Palas

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Proiectie de film: „Babyteeth: Prima Iubire”

Proiectie de film: ”Corpus Christi”

Auditii Quasar Dance – Trupe

Festivalul Filmului Francez 2020

Scrie un comentariu: