Stand Up Comedy cu Gabriel Gherghe si Nae Nicolae @Legend

stand-up-legend

Duminica, 06 noiembrie 2016, începând cu ora 21:00, Legend te invită la un show de  Stand Up Comedy cu Gabriel Gherghe si Nae Nicolae, finaliști iUmor!

Gabriel Gherghe, locul 3 in finala iUmor de anul acesta, a impresionat atat juriul cat si publicul de acasa prin umorul sau. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Iaşi, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut deja spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Club 99 Deko Cafe şi şi a avut spectacole alături decomedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Nae Nicolae a facut furori in semifinalele de la iUmor, unde i-a surprins pe cei din juriu cu stilul sau unic prin care reuseste sa se prezinte pe scena. Un comediant atipic, care surprinde cu fiecare aparitie.

REZERVARE

Bilet: 20 lei. Rezervari & Info: 0743 847 828.

INFO

Legend

Anastasie Panu, nr. 31, la parterul Hotelului Moldova, Iasi

www.facebook.com/LegendIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: