Stand UP Comedy cu CNP @Club Fever

cnp-fever

Lume, lume! Stand-up cu Renume! Club Fever este gazda celui mai asteptat show de comedie din Iasi, sustinut de trupa CNP: RADU Pietreanu (ex Vacanta Mare), TIBI Neuronu (Seinfeld de Romania) si CRISTI Priza (aka Shtecher)!

Sunteti pregatiti pentru un show de senzatie?

Legenda a umorului romanesc, RADU PIETREANU aka ‘Costel’ a infiintat in 1988 grupul Vacanta Mare alaturi de Mugur Mihaescu si Dan Sava, iar dupa o lunga cariera ca si actor, scenarist, scriitor chiar si cantaret revine pe scena cu un numar de neuitat de stand-up!

TIBI NEURONU s-a născut in Moldova, a crescut in Bucuresti si in Timisoara si s-a apucat de stand up comedy în urma cu 10 ani. Este unul din pionierii acestui gen de umor, in Romania. Are la activ peste 2.000 de spectacole in toata tara. Tibi Neuronu se numara printre tinerii care au simtit ca romanii au simtul umorului dezvoltat si exploateaza acest lucru la maximum.

CRISTI PRIZA este un nume din ce in ce mai prezent in toata tara, nerabdator sa intalneasca publicul iesean.

BILETE SI REZERVARI

Pretul unui bilet este 20 de lei. Biletele se pot achizitiona din incinta clubului Fever ( Bd. Mangeron Dimitrie, nr. 49 Iasi, Romania ) in fiecare zi incepand cu orele 9:00 AM sau la numarul de telefon 0757 866 662.

ATENTIE!!! Locurile la mese sunt limitate datorita capacitatii locatiei, iar o masa se rezerva pentru minim 4 persoane. Pentru posesorii de bilete, fara rezervare la masa, vor exista scaune.

INFO

Fever Club

Adresa: Bd. Dimitrie Mangeron 49, Iasi

Web: www.feverclub.ro

FB: www.facebook.com/clubfeveriasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: