Stand Up Comedy cu Bogdan Nistor @Bibliotheque Pub

stand-nistor

Vino la Bibliotheque PUB ( CUBAN PUB ) sa intampinam primavara cu multa patima si hohote de ras intr-un spectacol de stand up comedy total nebun! DUMINICA, 15 MARTIE, incepand cu ora 21:00 te asteapta voia buna intr-o ambianta plina de energie pozitiva alaturi de BOGDAN NISTOR .

BOGDAN NISTOR , moldovean in slujba comediei … cum ii place lui sa afirme , este din Botosani si face parte din noua generatie de comedianti. Si-a inceput cariera in stand-up dupa ce a urcat pe scena din Club 99 intr-o seara de open mic ,si si-a dat seama ca comedia i se potriveste ca o manusa.

Practica acest gen de umor de 3 ani in care a sustinut multe spectacole , atat ONE MAN SHOW-uri , cat si alaturi de comedianti consacrati , in care a starnit o adevarata furtuna de rasete si aplauze prin energia sa, prezenta sa scenica pe care cu siguranta nu o vei uita si prin stilul sau narativ .

Te va cuceri cu accentul sau moldovenesc si prin modul sau total nebun de a vedea lucrurile ce ne inconjoara. Prezenta sa a fost simtita si pe scena FESTIVALULUI NATIONAL DE STAND-UP COMEDY din Brasov, atat in 2013 cat si in 2014 , cat si in locatiile din Bucuresti de prestigiu , Club 99 precum si in Cafe DeKO.

BILETE

INTRARE: 10 lei. REZERVARI: 0736.618.444. Atentie! 16+

INFO

Bibliotheque Pub

Str. Cuza Voda 2, demisol Galeriile de Arta, Iasi

FB: www.facebook.com/bibliothequepub

PE ACEEASI TEMA:

Stand-Up Comedy cu Costel la Amfiteatrul Palas

Stand Up Comedy cu Maria, Mincu si Banciu @Amfiteatrul Palas

Silviu Gherman prezintă: Viața de care voi nu știți

Stand Up Comedy cu cei patru ”magnifici” la Casa de Cultura a Studentilor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Exclusivități la FITPTI 2018

Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași, ediția a II-a

Vânătoare de cărți la Iași, în pregătirea FILIT

Artistul plastic Marius Bucur-Sabo vă invită la expoziția de pictură – ”Complexitatea lumii”

Scrie un comentariu: