Stand-Up Comedy cu Bogdan Nistor @Bibliotheque Pub

bogdan-nistor-bibliotheque

Bibliotheque PUB te invita duminica, 25 octombrie, de la ora 21.00, sa petreceti o seara plina de hohote de ras si voie buna in cadrul unui spectacol de stand up comedy nebun!!!

INVITAT SPECIAL: BOGDAN NISTOR

BOGDAN NISTOR , moldovean in slujba comediei … cum ii place lui sa afirme , este din Botosani si face parte din noua generatie de comedianti. Si-a inceput cariera in stand-up dupa ce a urcat pe scena din Club 99 intr-o seara de open mic ,si si-a dat seama ca comedia i se potriveste ca o manusa.

Practica acest gen de umor de aproape 3 ani in care a sustinut multe spectacole , atat ONE MAN SHOW-uri , cat si alaturi de comedianti consacrati , in care a starnit o adevarata furtuna de rasete si aplauze prin energia sa , prezenta sa scenica pe care cu siguranta nu o vei uita si prin stilul sau narativ .

Te va cuceri cu accentul sau moldovenesc si prin modul sau total nebun de a vedea lucrurile ce ne inconjoara. Prezenta sa a fost simtita si pe scena FESTIVALULUI NATIONAL DE STAND-UP COMEDY din Brasov unde a fost semifinalist , atat in 2013 cat si in 2014 . Acesta a urcat pe scena si in locatiile din Bucuresti de prestigiu, Club 99 precum si in Cafe DeKO in spectacolele OPEN MIC .

BILETE

SUPORT ARTIST: 10LEI. Rezervari: 0736.618.444

INFO

Bibliotheque PUB IASI

Str. Cuza Voda 2, demisol Galeriile de Arta, Iasi

www.facebook.com/bibliothequepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: