Stand Up Comedy cu: Bobonete, Văncică, Diță și Mihai Rait

Pentru al treilea an consecutiv, cei mai iubiți actori de stand-up din România, vor face super show la Cinema Victoria! Pe 10 Martie ora 19:00 si ora 21:00  Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Constantin Diță și Mihai Rait vor susține o nouă premieră, “Showul nou cu glume țiplă”.

Cunoscuți publicului pentru rolurile din cel mai vizionat serial de comedie românesc, „Las Fierbinți”, cei patru actori au reușit să facă istorie în stand-up în România. Primul show la Sala Palatului a avut un succes răsunător, astfel că, în anul următor, a fost nevoie de 3 spectacole pentru a satisface cererea foarte mare din partea publicului. Totodată, cei patru actori au desfășurat numeroase turnee în toate colțurile țării, de fiecare dată cu casa închisă.

Bobonete, Văncică, Diță și Rait au pregătit un show nou, cu glume țiplă, cu care vor aduce publicului fericire și bună dispoziție în pragul sărbătorilor de iarnă. Stand-up comedy – opțiunea celor care vor să facă haz de necaz și să încheie anul mai optimiști!

Accesul minorilor în sala de spectacol este interzis.

BILETE

Biletele se pot procura de la agentia Casei Studentilor: Luni-Vineri:10-19, Sambata: 10-17, Duminica: inchis Rezervarea este valabila 3 zile lucratoare. Preț bilet : 60 lei si 75lei

INFO

Cinema Victoria

Piata Unirii 5, Iasi

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: