Stand Up Comedy cu Andrei Ciobanu @Teatrul Luceafarul

2 APR NET

Andrei Ciobanu este un comediant român din Suceava. Are 26 de ani și prezintă matinalul de la Kiss Fm. Așa cum probabil deja știi, Andrei este scriitorul celei mai vândute cărți din România în anul 2015: ”Suge-o, Ramona”.

Povestea sa a fost citită de peste un milion de români în mediul online înainte de publicarea cărții. ”Suge-o, Ramona” a fost bestseller din prima zi după apariție și s-a păstrat în top până în prezent.

Andrei te așteaptă la un spectacol complet, cu stand-up comedy, întrebări și răspunsuri despre carte, sesiune de poze și autografe și, ca o surpriză pentru public, citirea unui fragment din ”Suge-o, Ramona” volumul II.

Andrei Ciobanu a deschis spectacolul lui Eddie Griffin în București și este și membru Sector 7.

Sector 7 e un colectiv de oameni talentați și pasionaţi de tot ce ţine de internet şi video. Uniţi sub sloganul “Umor subversiv şi salată de vinete“, ei îşi dedică timpul dezvoltării proiectelor de comedie atât în mediul online, cât şi live, iar în viitorul apropiat speră să facă marele pas spre TV şi glorie eternă.

UNDE? TEATRUL LUCEAFARUL CAND? Sâmbătă, 2 Aprilie, de la ora 20.00.

CONCURS

Castiga doua bilete si un exemplar al cartii “Suge-o Ramona! Trimite raspunsul la intrebarea: De unde este originar Andrei Ciobanu? pe adresa iasifun@ziaruldeiasi.ro, pana joi, 31 martie 2016, ora 12:00. Precizeaza si un numar de telefon!

UPDATE CONCURS: Biletele si cartea au fost castigate de Emilian Marian!

BILETE

Rezervari: 0726 688 658. Bilet: 30 lei/40 lei. Biletele reduse sunt în numar limitat si se achiziționează în avans de la casierie. Programul casieriei este de LUNI – VINERI si DUMINICA între orele 09.00-14.00 . Contact casierie Mihaela: 0748 132 317

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Fondat: 1949, Finanţator: Consiliul Judeţean Iaşi

Adresa: str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web: www.luceafarul-theatre.ro‎

FB: www.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: