Stand Up Comedy caritabil la Times

Times Iasi va invita la un spectacol de Stand up comedy cu scop caritabil, ai carui protagonisti vr fi Gabriel Mărtinaş, Petrică si Bobi Dumitraş . Organizatorii vor, cu sprijinul vostru, să o ajute pe Maria Petrişor. 

Gabriel Mărtinaş a început să facă stand up comedy în primul an de facultate. Până în prezent a participat la numeroase spectacole alături de artişti consacraţi, atât în ţară, cât şi în străinătate. A urcat pe scena la Stand Up Fest – Braşov, Festivalul International de Stand Up Comedy – Cluj, dar şi în Londra în cadrul evenimentului The Romanians Are Coming. Scrie glume în timpul liber şi adoră să-şi amuze colegii de la birou. Glumeşte despre orice subiect, atât timp cât îl lasă prietena.

Petrică este un prieten bun al comediei. Încă de la o vârstă fragedă apare pe scena teatrului românesc. Astfel, se apucă de stand up comedy în 2014 participând la diverse open mic-uri, deschideri de spectacole pentru artiști consacrați în domeniu și spectacole de tipul one man show. In 2016 dă lovitura carierei sale participând la “Stand up fest” din Brașov și “FISC” (Festivalul internațional de Stand up comedy) din Cluj unde își face loc pe podium ocupând poziția a III-a. Se bucură tot timpul de viață și crede că va ajunge atât de celebru încât la bătrânețe îl va înlocui pe Arșinel în reclamele medicamentoase.

Pe Bobi Dumitraş îl ştim din cântecele şi concertele trupei Fără Zahăr. Acum vine să ne prezinte latura să de comediant. Acelaşi umor neaoş moldovenesc, pe care artistul l-a împletit într-un ghem de glume numit Comedie Din Chicioare.

Organizatorii vor, cu sprijinul vostru, să o ajute pe Maria Petrişor. Maria are 13 ani, este elevă la liceul special pentru deficienţe de vedere Moldova, din Târgu Frumos, unde a terminat clasa a Vll, şi are pasiunea de a confecţiona obiecte origami. La vârstă de 8 ani îi s-a pus diagnosticul de corioretinită maculară cicatricială toxoplasmica, cu pierderea vederii la ochiul drept. Pentru această boală nu existra tratament. Din luna Noiembrie a anului trecut este diagnosticată şi cu artrită idiopatică juvenilă. Din păcate această boală nu poate fi vindecată şi necesită tratament toată viaţă.

INTRARE

Intrarea se face pe baza de o donaţie, de minim 10 Lei.

INFO

TIMES

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

PE ACEEASI TEMA:

Stand Up Comedy cu Dan Badea și Cosmin Natanticu

Stand-Up Comedy cu Costel la Amfiteatrul Palas

Stand Up Comedy cu Marius Covache, Huțupaşu Viorel si Alexandru Sasha Robu

Podcast LIVE cu Mocanu, Teo, Vio si Costel

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Educatia prin tehnologie – Code School Clubs

Iași, Bistrița, Brașov și Roman – în competiția pentru titlul Capitala Tineretului din România

Let`s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari pentru realizarea Hărții Deșeurilor

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ – ,,CARUSEL” – SILVIA ANTON

Scrie un comentariu: