Stagiunea estivala 4 la Ateneul National din Iasi

Cu mult entuziasm și dedicare, echipa Ateneului Național din Iași propune pentru luna Septembrie un program cultural-artistic pentru copii, tineri și adulți, gândit atât pentru spațiile convenționale, cât, mai ales, pentru cele neconvenționale.

Păstreaza  tradiția lunii Răpciune și aduc teatrul mai aproape de ieșeni cu cea de-a treia ediție a proiectului „Ateneul în oraș”! Anul acesta 22 de spații publice vor fi animate de actorii Ateneului din Iași, cu spectacole de teatru, pentru cei mici și cei mari!

Miercuri, 4 septembrie, la sediul instituției, în Sala „Galeriile de Artă”, la ora 17.00, va avea loc Vernisajul celei de-a VIII-a ediții a Salonului Internațional de Artă Naivă „Policarp Vacarciuc”.

Joi, 12 Septembrie, Vali Boghean Band vă dă întâlnire în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, începând cu ora 19.30. Îndrăgita trupă din Chișinău revine la Ateneul Naţional din Iaşi, cu un recital live inedit! Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro/music/bilete-vali-boghean-band-live, la Ateneul Național din Iaşi și Librăria Humanitas (Piața Unirii).

Sâmbătă, 14 Septembrie 2019, începând cu ora 19.00, tot în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului ieșean sunteti onvitati la spectacolul de teatru „Doi pe-o bancă”, în regia lui Cătălin Cucu.

În perioada 20-22 Septembrie sunteti asteptati la „Festivalul Străzii Lăpușneanu”, un proiect prin care anima vechea „Uliță Sârbească”  va fi animata cu muzică live, concerte pentru toate gusturile, spectacole de teatru, concursuri, expoziții de fotografie, cinema în aer liber, târg de meșteșuguri, târg de antichități și multe alte surprize realizate de comunitatea care activează în zona străzii Lăpușneanu. Programul festivalului va fi 10.00 – 22.00 în fiecare zi, fiind adaptat pentru toate categoriile de vârstă!

Și chiar dacă si-au propus o lună foarte bogată în activități culturale, nu uită nici de importanța mediului înconjurător! Fac un pas important în această direcție și vă invită să vă alăturați campaniei #AdoptăUnTei, despre care puteți găsi informații accesând: www.facebook.com/donate/

La final de lună, pe 29 Septembrie, de la ora 19:00, dau, oficial, startul Stagiunii Teatrale 2019-2020 și vă invită la îndrăgita piesă de teatru „Take, Ianke și Cadîr”, regia Ion Sapdaru, care, până în prezent a cucerit peste 5.000 de spectatori din întreaga țară.

Biletele pentru evenimentele care vor avea loc la sediul Ateneului Național din Iași pot fi achiziționate atât online, intrând la secțiunea calendar de pe site-ul instituției https://www.ateneuiasi.ro/calendar/, cât și de la casieria instituției.

INFO

Ateneul Național din Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: