Stagiunea din acest an a Amfiteatrului Palas se încheie în week-end

Stagiunea din acest an a Amfiteatrului Palas se încheie în week-end, prilej pentru a oferi publicului de toate vârstele noi spectacole muzicale și dramaturgice. Melomanii primesc invitație la concertul trupei Timpuri Noi, iar pasionații de teatru sunt așteptați la piesele „Nimic nu-mi scapă” și „Micul Prinț”.

Joi, pe 6 septembrie 2018, evenimentele începutului de toamnă la Amfiteatrul Palas continuă cu un concert al trupei Timpuri Noi. Simbol al muzicii româneşti din ultimele decenii, Timpuri Noi este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid. Îndrăgita trupă se va întâlni cu fanii săi ieşeni de la ora 20.30.

Nimic nu-mi scapă” se intitulează piesa de teatru care se va juca pe scena amfiteatrului sâmbătă, 8 septembrie. Este vorba despre o comedie savuroasă, adaptată după piesa „Încurcă lume” de A. D. Herz, o poveste intrigantă, în care dramele conjugale şi disimulările stârnesc hazul, totul spre deliciul publicului. Situaţiile imprevizibile, uneori chiar absurde, creează un spectacol de comedie de marcă, în combinaţie cu interpretarea ireproşabilă a actorilor: Aniela Petreanu, Andra Iulia Stoicescu, Claudiu Dudu Maier, Mihai Baranga și Cristi Toma. Spectacolul de teatru va începe la ora 20.30, regia fiind semnată de Mihai Baranga.

Stagiunea din acest an a Amfiteatrului Palas se încheie duminică, pe 9 septembrie, cu un spectacol dedicat năzdrăvanilor. De la ora 19.00, aceştia vor avea ocazia să îl întâlnească pe „Micul Prinţ”. Frumoasa călătorie a Micului Prinț este o superbă metaforă a vieții, transpusă scenic de Ateneul din Iași, pe înțelesul copiilor. Universul prin care călătorește Micul Prinț este însuși Universul fiecăruia dintre noi, pe care îl parcurgem şi îl asimilăm diferit.

BILETE

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

OPEN CAMP VASLUI | 27-29 august 2021

Concertul ansamblului de alamuri si percutie | Amfiteatrul Palas

Orchestra de tineret a Iașului | Amfiteatrul Palas

Concert coral | Amfiteatrul Palas

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

HELLO MY NAME IS: GERMAN GRAFFITI | Galeria Aparte

NE-A IESIT PE NAS! | Doru Octavian Dumitru

Revelion 2022 | Hotel Unirea

Revelion 2022 cu Dj Funky

Scrie un comentariu: