Stagiunea din acest an a Amfiteatrului Palas se încheie în week-end

Stagiunea din acest an a Amfiteatrului Palas se încheie în week-end, prilej pentru a oferi publicului de toate vârstele noi spectacole muzicale și dramaturgice. Melomanii primesc invitație la concertul trupei Timpuri Noi, iar pasionații de teatru sunt așteptați la piesele „Nimic nu-mi scapă” și „Micul Prinț”.

Joi, pe 6 septembrie 2018, evenimentele începutului de toamnă la Amfiteatrul Palas continuă cu un concert al trupei Timpuri Noi. Simbol al muzicii româneşti din ultimele decenii, Timpuri Noi este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid. Îndrăgita trupă se va întâlni cu fanii săi ieşeni de la ora 20.30.

Nimic nu-mi scapă” se intitulează piesa de teatru care se va juca pe scena amfiteatrului sâmbătă, 8 septembrie. Este vorba despre o comedie savuroasă, adaptată după piesa „Încurcă lume” de A. D. Herz, o poveste intrigantă, în care dramele conjugale şi disimulările stârnesc hazul, totul spre deliciul publicului. Situaţiile imprevizibile, uneori chiar absurde, creează un spectacol de comedie de marcă, în combinaţie cu interpretarea ireproşabilă a actorilor: Aniela Petreanu, Andra Iulia Stoicescu, Claudiu Dudu Maier, Mihai Baranga și Cristi Toma. Spectacolul de teatru va începe la ora 20.30, regia fiind semnată de Mihai Baranga.

Stagiunea din acest an a Amfiteatrului Palas se încheie duminică, pe 9 septembrie, cu un spectacol dedicat năzdrăvanilor. De la ora 19.00, aceştia vor avea ocazia să îl întâlnească pe „Micul Prinţ”. Frumoasa călătorie a Micului Prinț este o superbă metaforă a vieții, transpusă scenic de Ateneul din Iași, pe înțelesul copiilor. Universul prin care călătorește Micul Prinț este însuși Universul fiecăruia dintre noi, pe care îl parcurgem şi îl asimilăm diferit.

BILETE

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Concer simfonic. Solist: RĂZVAN SUMA, violoncel

Concert cameral – Ad libitum

Concert coral | Stagiunea estivala

Concert simfonic | Solist: RĂZVAN SUMA, violoncel

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Expoziția de jucărie” | Palatul Culturii

Expoziție de Gravură Contemporană Greacă

Expoziția „Underground Iași – Istorii redescoperite”

Ateliere de lectură la Palat: „Enescu și hora razelor de soare”

Scrie un comentariu: