Spectacolul „Stadiu mediu de degradare” la Teatru FIX

stadiu-mediu

Joi, 26 februarie 20145 ora 19.00  va avea loc o noua reprezentatie a piesei  “Stadiu mediu de degradare” la Teatru Fix. Un nou spectacol al proiectului ”Autor dramatic. Autor Viu.”

”E o piesă punk, o piesă profundă, o piesă care duce publicul într-o călătorie cum n-am mai văzut în teatrul românesc. O piesă care-și pune întrebări, o piesă despre valoarea și costurile artei și relevanța muncii noastre, a artiștilor. O meditație despre ce înseamnă “independența” asta despre care se vorbește atât de mult. O piesă în care banii joacă un rol la modul cel mai concret. O piesă politică, o piesă acută. O demență și o poezie. O piesă locală și universală în același timp. O piesă care mușcă, o piesă cu coaie imense, dar care poate să fie tandră și să te aducă într-o stare de reală comuniune.
Tot ce mai trebuie să se întâmple e să veniți să cunoașteți această “bestie”. Mi-e teamă că vă va cuceri – și asta nu e un lucru deloc rău.” Peca Ștefan, dramaturg

Regia: Ovidiu Caiţa. Actori: Cătălin Mîndru Ştefan, Alexandra Gitlan, Stanca Jabeniţan, Roxana Durneac, Bogdan Cantauz, Cristian Bojan, Adrian Marele, Ancuţa Gutui.

REZERVĂRI

Accesul se face DOAR pe bază de rezervare: 0724-92 12 12 sau www.teatrufix.ro.

INFO

Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

Web: www.teatrufix.ro

FB: www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: