Spring Grow 2013 – program de educatie non-formala

GROW

O noua editie a programului Grow, organizat de AIESEC Iasi in parteneriat cu Scoala de Valori, este pe cale sa inceapa. Aceasta, care se adreseaza elevilor de liceu din clasele IX-X, se va desfasura in perioada 3 februarie – 10 martie 2013 si va consta in zece sesiuni de training, care se vor tine în corpul B al Universităţii  „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Grow reprezinta programul national de educatie non-formala, care isi propune dezvoltarea de atitudini si valori prin intermediul unor sesiuni de training, tinute in limba engleza, de voluntari internationali, pe teme care vizeaza:

●      Autocunoasterea si valorile personale – ii ajuta pe elevi sa isi descopere pasiunile si sa isi valorifice potentialul

●      Dezvoltarea de competente – project management, orientare in cariera proactivitate, lucru in echipa, feedback etc.

●      Increderea in sine– ii incurajeaza sa isi sustina punctul de vedere si ii conduce spre actiune, implicare si implementare

●      Indrumare si prioritizare – le ofera o mai buna perspectiva asupra oportunitatilor pe care le au in materie de cariera

Sesiunile de training vor fi tinute de voluntari cu nationalitati diferite iar modul în care sesiunile vor decurge va fi dinamic si angajant, bazându-se pe interactiune liberă si activităti interactive, toate acestea intr-un mediu informal.

INSCRIERE

Pentru a participa, elevii trebuie sa se inscrie pe site-ul http://www.growedu.ro/ pana la data de 20 ianuarie 2013. Taxa de participare este de 50 lei.

AIESEC

Este cea mai mare organizatie internatională condusă de tineri pentru tineri, prezentă în 110 tări si teritorii, cu peste 35.000 de membri. Scopul AIESEC este formarea şi dezvoltarea de lideri, care să aibă impactul necesar în societate. În Iasi, AIESEC are o experientă de 19 ani în proiecte dedicate tinerilor şi activităti menite să le stimuleze implicarea activă în comunitatea locală, dezvoltându-le în acelaşi timp calitătile si abilitătile.

INFO

AIESEC Iasi

aieseciasi.ro

www.growedu.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: