Spring Garden Sessions – Seri cu muzica americana LIVE pe terasa Little Texas

UPDATE:Evenimentul a fost amanat datorita conditiilor meteo.

Pe data de 12 aprilie, ora 17:00, la Little Texas are loc prima editie a evenimentului Spring Garden Sessions, o sesiune de seri cu muzică americană autentică, cântată live la voce si instrumente. Evenimentul din data de 12 aprilie  marchează deschiderea terasei Little Texas pentru sezonul cald, dar si lansarea noului concept Garden Sessions.

Garden Sessions este o sesiune de evenimente muzicale live, cu specific american, o combinatie între voce si instrumente muzicale, ce vor fi organizate pe terasa Little Texas – Longview Garden & Terrace. Lunar, publicul iubitor de muzică va putea asculta live la Little Texas muzică traditională americană numită si American Roots Music (blues, folk, country, jazz), cântată de artisti locali si nationali si acompaniată de instrumente muzicale speciale (chitară, saxofon, muzicută, mandolină, tamburină, kazoo).

Evenimentele din seria Garden Sessions vor fi organizate în două sesiuni diferite, si anume: primăvara – Spring Garden Sessions si vara – Summer Garden Sessions.

Primul eveniment din seria Spring Garden Sessions va avea loc pe data de 12 aprilie, pe terasa Little Texas începând cu ora 17 si îi va avea ca invitati pe cei din trupa So What, într-un trio muzical special. Cei 3 artisti vor încânta publicul timp de 90 de minute cu o sesiune de slow jazz autentic, cântat la chitară armonie, chitară bass si voce.

REZERVARE

Accesul la eveniment este gratuit si se face pe bază de rezervare la 0232.272.545 sau pe site-ul Little Texas.

INFO

Little Texas
Stradela Moara de Vant nr. 31-33
GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″
Tel: +40.232.272545
Fax: +40.232.272545
E-mail: receptie@littletexas.ro
www.littletexas.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: