”Spovedania unei videochatiste” – one girl show @Utopia Cafe

spovedania-videochatista

Joi, 29 octombrie 2015, de la orele 19.30 sunteti invitati la  Utopia Cafe pentru a vedea  spectacolul ”Spovedania unei videochatiste”, de Vali Bolat. Un woman show cu Alina Neagu, in regia lui Valentin Braniște.

Povestea unei fete cu facultate care își caută un job și are ghinion cu bărbații. Încearcă videochatul ca supraviețuire dar fiind criză financiară nici asta nu mai merge. În cele din urmă decade în lumea reala a prostituției din Amsterdam. Acolo urmează o serie de întâmplări picante dar pe parcurs Dumnezeu îi arată niște semne. Argumentele ei nu rezonează cu planurile divinității așa că lucrurile pot lua o întorsătură neobișnuită mai ales când visul devine o continuă spovedanie.

Vă recomand să vedeți acest spectacol fascinant. Nu veți regreta. Multe minute după final veți râmâne pe gânduri, retrăind scene cutremurătoare pe care cu siguranță nu le veți uita nicicând. Este o producție cu un impact emoțional puternic, un scenariu care scoate în lumina rampei o parte din defectele societății în care trăim- sărăcie, exploatarea femeii, ipocrizia căsniciei, obsesia sexuală, lipsa de interes a celor care ne conduc pentru a avea un trai decent, fără a recurge la soluții compromițătoare, abuzul, agresivitatea în cuplu, drogurile, corupția, toate acestea ducând la degradarea condiției umane, un drum fără întoarcere la normalitate.

REZERVARE

Rezervări: 0758 249 764.

INFO

Utopia Cafe

Str. Alexandru Lapusneanu, Iasi

www.facebook.com/artopiacafe

PE ACEEASI TEMA:

„Năpasta (…și era pădurea singură…)” | Uzina cu Teatru

”Take, Ianke și Cadîr” | Ateneul National Iasi

”Comedie cu olteni” | Ateneul National din Iasi

Aventuri cu… DL. Goe | Ateneul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Obiectul lunii martie la MNLR Iași

„Mărțișoare de călătorie” | Muzeul ”Ion Creanga”

Expoziția „Otilia Cazimir și Teodorenii”

Mari actori povestesc cum au jucat scene celebre în seria Secvențe, pe TIFF Unlimited

Scrie un comentariu: