Sport in aer liber @Gradina Palas

sport in aer liber

Centrul de Resurse pentru Familii, program al Centrului Diecezan Caritas Iași vă invită duminică, 19.06.2016, începând cu ora 15:00, să petrecem împreună 2 ore de sănătate și sport în aer liber într-un loc verde și frumos amenajat, în grădina PALAS Iași.

Evenimentul astfel creat are ca scop nu doar a sprijini mișcarea și sănătatea, ci și de a aduna împreună oameni care să sprijine cauza pentru care luptă organizatorii: 10 copii din familii defavorizate să participe pentru prima dată într-o tabără socio-educativă, la munte.

Vor fi alături de voi traineri sportivi binecunoscuți precum MARIANA și IONUȚ PÂRJU, care va vor împărtăși experiențele lor și mici trucuri pentru a ne păstra corpul și sufletul mereu tânăr. Aveți nevoie doar de o sticlă de apă, un prosop și multă, multă energie!

PARTICIPARE

Cost participare: 15 lei. Detalii și rezervări: 0729 550 018

Evenimentul este realizat în cadrul proiectului „Împreună în tabăra de vară”, proiect care anul acesta participă la cel mai mare eveniment de strângere de fonduri, SWIMATHON Iași.

INFO

Centrul Diecezan Caritas Iași

E-mail: contact@caritas-iasi.ro

Web: www.caritas-iasi.ro

FB: www.facebook.com/Centrul-de-Resurse-pentru-Familii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: