Spiritul Crăciunului în aplicații mobile

norad-aplicatie-gadget-my-love-iasi-foto(Lucian ROTARU)

Telefonul tău mobil poate să aducă o nouă dimensiune sărbătorilor de iarnă. În lista lungă de aplicații construite special pentru această perioadă se vor găsi softuri pentru toate vârstele.

Clasicele scrisori pentru Moș Crăciun sau apelurile telefonice false ale părinților nu mai sunt relevante pentru copii de astăzi. Prin intermediul aplicației Santa Dispatch aceștia pot ține legătura cu Moșul într-un mod mult mai distractiv. Aplicația are un design atractiv, este ușor de folosit de către copii și poate fi de mare ajutor părinților în alegerea cadourilor de anul acesta. În plus, Santa Dispatch incurajează buna purtare și îi ajută pe cei mici să țină evidența faptelor bune făcute de-a lungul anului.

Următoarea aplicație recomandată, Secret Santa, funcționează ca o tombolă de idei pentru cadoul de anul acesta de Crăciun. Trebuie ales dacă e un cadou pentru el sau pentru ea, suma disponibilă și una din categoriilecutecheeky sau fun, iar aplicația îți va oferi numeroasoase sugestii de pe site-ul Amazon. Dacă alegi să achiziționezi cadoul din interiorul aplicației, un procent din suma cheltuită se va duce pentru o organizație caritabilă din Marea Britanie denumită Prince’s Trust.

secret-santa-aplicatie-gadget-my-love-iasi-fotoO altă aplicație deja cunoscută de ceva timp arată întregul traseu al lui Moș Crăciun din noaptea Ajunului. Aplicația NORAD este disponibilă în fiecare an din data de 1 decembrie și oferă informații despre starea de sănătate a Moșului, precum și numeroase jocuri și clipuri pentru cei mici. Soft-ul poate fi accesat gratuit de la un calculator pe site-ul www.noradsanta.org sau poate fi instalată o aplicație pentru dispozitivele cu iOS, Android sau Windows Mobile.

Cei care care doresc să asculte colinde în limba engleză pot încerca unul din cele 40 de posturi de radio disponibile pe site-ul www.xmasradio.mobi.Iubitorii de muzică de sărbători din toate colțurile lumii se adună aici an de an pentru a asculta posturi de radio populare printre care Xmas in Frisko, Jazz Radio Christmas, Kristmas Kountry și multe altele.

Și nu în ultimul rănd, trebuie verificat magazinul de aplicații pentru a vedea dacă nu există noi versiuni ale programelor pe care le folosești deja sau, dacă dorești să ai mereu aplicații actualizate, caută în setările telefonului tău opțiunea „updatează automat aplicațiile”. Minion Rush, Plants vs Zombies, Dots, Clumsy Ninja si multe altele au primit mici îmbunătățiri în spiritul sărbătorilor de iarna și e posibil ca și jocul tău preferat să fie modificat într-un mod plăcut în această perioada.

Te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook pentru discuții și alte materiale.

  • Sursă: www.ziaruldeiasi.ro. Articol publicat în ediția tipărită de miercuri, 18 decembrie 2013, nr. 292 (6817), pagina 7A.
ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: