Speed Dating

Single & Happy? Don’t think so! Vino sambata, 18 iunie, ora 20:00 la Speed Dating ! E cool, e nou, dar mai ales – e fun!

Lasa flirturile online si  date-urile  virtuale &  HAVE THE REAL THING!

Inscrie-te pe www.myday.ro!

Ce este Speed Dating?
Stii cu siguranta din filme, daca te-ai uitat la Eva Mendez si Will Smith in „Hitch” sau la episoadele din Sex and the City: o ora in care vei avea cate o intalnire cu 12 posibili parteneri / partenere. Ai 5 minute cu fiecare, sa va cunoasteti, sa intrebi si sa raspunzi ce-ti trece prin cap. Cand clopotelul suna, partenerii se schimba. Unde si cand mai poti avea 12 intalniri intr-o singura seara?!

Impresiile (sincere!) le vei scrie intr-un formular special. Vei nota persoana care ti-a placut, iar la final echipa Maideyi va anunta cele cinci echipe castigatoare. Premiile consta in… sa-ti spunem? Nu. Mai bine vino sa vezi! Iti garantam ca le vrei si te vor face sa zambesti!

Iar prima intalnire va avea loc chiar atunci, la Flirt Marathon.

Asa ca ai numai de castigat: fie ca iti gasesti perechea, fie ca nu, ai oricum o ora de speed-dating-fun!

*The Flirt Marathon este la a opta editie si este marca inregistrata Maideyi, singurul loc din Iasi unde poti merge la Speed Dating!

*In timpul sesiunii de Speed Dating, nu se schimba numere de telefon, adrese de e-mail, conturi de facebook etc.

Cum te inscrii?
Intri pe www.myday.ro si completezi formularul de inscriere. Echipa Maideyi va selecta aplicatiile si le va clasifica dupa criterii comune de varsta, ocupatie, interese, likes & dislikes.

Exista taxa de partipare?

Nu. Maideyi nu percepe taxe pe indragostit.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: