Speed Dating @Utopia Cafe

speed dating-utopia

Cum ar fi ca intr-o ora sa nu ai o intalnire, nu doua, ci mult mai multe? Suna interesant, nu ? Unde si cand mai poti avea minim 5 intalniri intr-o singura seara?! Raspunsul este la Cafeneaua Utopia, joi, 25 august, de la ora 19:00. Inscrierile se fac la telefon 0747 354 957, iar participarea este gratuita.

Cafeneaua Utopia iti ofera ocazia sa petreci 7 minute conversand cu fiecare participant de sex opus in parte. In zilele urmatoare iți trimitem datele de contact ale persoanelor care ti-au placut si cu care vrei sa te reintalnesti. Apoi, clopotelul suna, partenerii se schimba si emotiile o iau de la capat.

7 minute sunt suficiente pentru a-ti da seama pe cine doresti sa revezi sau nu. Spre deosebire de o intalnire „oarba”, la speed dating nu exista presiune si nici asteptari – noi facem toata partea grea: stabilim intalnirile, facem invitatiile, cream atmosfera, aducem oamenii impreuna si le dam si rezultatele intalnirilor.

Tu nu esti nevoit sa refuzi pe nimeni sau sa dai vreun raspuns de orice fel, doar sa te asezi confortabil si sa te simti bine pe parcursul maratonului de intalniri.

Primele trei cupluri cu partenerii cei mai compatibili vor fi premiate cu cocktailuri, cafele, ceaiuri, invitatii la teatru la urmatoarea piesa de la Cafeneaua Utopia, proceduri de infrumusetare si intretinere corporala la Tasha Spa Center. plimbari romantice pe strada Lapusneanu si chiar invitatii la film si popcorn, la el acasa 🙂

Cum functioneaza speed dating-ul de la Cafeneaua Utopia?

  • Participarea se face numai pe baza de inscriere trimițand un mesaj pe facebook.com/cafeneautopia sau sunand la numarul de telefon 0747.354 957
  • Vii alaturi de alte persoane in cafeneaua intima si imbietoare Utopia.
  • Completezi un chestionar pentru profilul personal inainte de maraton.
  • Treci prin maratonul de minim 5 intalniri fata-in fata, a cate 7 minute fiecare.
  • Pentru a pastra caracterul sigur si confortabil al intalnirilor, nu veti face schimb de date de contact.
  • Cand cunosti o persoana pe care doresti sa o revezi, scrii asta in formularul de opinie pe care il primesti la inceputul intalnirilor.
  • Dupa ce ai trecut prin toate intalnirile, lasi formularul gazdelor evenimentului din acea seara si apoi poti ramane in continuare sa socializezi cu ceilalti participanti. Tot atunci vei afla rezultatul compatibilitații tale cu celelalte persoane si daca ai castigat unul dintre premii. Ceea ce e garantat e ca, daca nu iti vei gasi jumatatea, cu siguranta iti vei face noi prieteni.

Iubirea este atunci cand fata isi da cu parfum, baiatul cu aftershave si apoi ies impreuna si se miros.(Martina, 5 ani)

INSCRIERE

Inscrieri: 0747 354 957

INFO

Utopia Cafe

Str. Banu 8, Iasi

www.facebook.com/artopiacafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: