Spectacolul de teatru „Straini în noapte”

straini-in-noapte

Piesa ”Straini in noapte” revine la Iasi pentru o noua reprezentatie programata pentru luni, 13 februarie 2017, ora 19:30 la Teatrul National Iasi. La cerearea publicului va mai avea loc o reprezentatie, pe 12 februarie 2017, de la ora 18:00, la Casa de Cultura a Studentilor Iasi!

Va place Piersic? Dar Radu Beligan? Atunci obligatoriu trebui sa vedeti piesa “Straini in Noapte’, un spectacol ce se claseaza si in prezent pe primele pozitii in topul preferintelor iubitorilor de teatru, o adevarata opera de arta regizata de marele maestru Radu Beligan.

Protagonistii sunt Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, si Medeea Marinescu – o actrita extrem de valoroasa pentru generatia sa, a carei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic si remarcabil al maestrului ‘Margelatu’.

In piesa Straini in noapte, Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in floarea varstei care dupa o noapte petrecuta intr-un bar este condus acasa de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasa si tanara. Ea stie cine este el si tocmai de aceea si-a propus sa-l insoteasca in apartamentul lui, iar el este cel care afla in acea seara un lucru care ii va schimba viata. Dar pana la dezvaluirea marelui secret, Julietta marturiseste mai intai ca este prostituata si ii cere bani, apoi ca de fapt este reporter si ca face cercetari pentru urmatorul articol, insa aceste intorsaturi de situatie sunt menite sa ne dezvaluie cine sunt cele doua personaje cu adevarat.

Florin Piersic a revenit odata cu acest spectacol pe scena teatrului si chiar el marturisea ca simte ca intinereste atunci cand joaca pe scena. Piesa i se potriveste, este o comedie romantica cu rasturnari de situatie, minciuna, seductie si o lectie despre cum timpul ne schimba. Pierre este omul care simte ca nu a realizat tot ce si-a propus in viata, iar Julietta este femeia care vrea sa obtina ce isi propune, sa-si recapete o parte din viata pe care a pierdut-o in tinerete. Drumurile lor se intersecteaza pentru ca fiecare vrea altceva de la celalalt, iar acest lucru ii conduce spre alte secrete care trebuie dezvaluite.

Piesa este fascinanta nu numai pentru ca numele Florin Piersic apare pe afis, ci pentru ca este o capodopera, o piesa de teatru in care astepti cu sufletul la gura sa vezi ce urmeaza, ce vor zice si cum va decurge actiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci cand vine vorba de teatru pentru ca nu trebuie sa ai timp sa te plictisesti cand esti in sala.

BILETE ȘI REZERVĂRI

Pret bilet pentru reprezentatia de la Teatrul National: 80 si 100 lei. Pret bilet pentru reprezentatia de la Casa de Cultura a Studentilor: 60 si 80 lei. Rezervari bilete pentru spectacole la  telefon: 0749 052 323. Puteti procura bilete pentru ambele reprezentatii  de la agentia de la Casa de Cultura a Studentilor IASI.

INFO

www.spectacoleiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

”Revizorul” in regia lui Horatiu Malaele in sala mare a Teatrului National Iasi

Comedia ”Micul infern” la Teatrul National Iasi

”Acasa de Craciun” – spectacol cu Stefan Hrusca, la Teatrul National Iasi

”Masina apocalipsei” la Teatrul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Revelion la Cafenea

Western Style @Legend

Meniuri apetisante si muzica buna @Bellaria Hotel

This party is for you @Tribeca

Scrie un comentariu: