Spectacolul „Seara unică garnisită intelectual cu pagini universale lirico-armonice”

 

seara-unica-garnisita-intelectual-cu-pagini-universale-lirico-armonice-teatru-spectacol-iasi-maideyi-afisComedie pe scena din Cafenea Maideyi!

Miercuri, 4 Decembrie 2013, ora 19:00, Maideyi va asteapta la o comedie savuroasa: “Seara Unica Garnisita Intelectual cu Pagini Universale Lirico-Armonice” – un spectacol in regia lui Octavian Jighirgiu.

Patru actori talentati si un scenariu original îti vor face nu seara, ci sãptãmâna mai bunã. Vino sã vezi “Searã unicã garnisitã intelectual cu pagini universale lirico-armonice” sau… pe scurt… un spectacol GROZAV!

Distributia: Daniel Busuioc, Oana Miron, Dumitru Nastrusnicu si Octavian Jighirgiu

Deviza junimistilor “Intra cine vrea, ramine cine poate” este cu acest prilej intoarsa: “Intra cine poate, ramine cine vrea”. Daca in primul caz intrarea e libera si calitatea intelectuala decisiva, specificul societatii contemporane pune accent pe cantitatea material-numerica a proprietatilor si banilor, iar daca nu te adaptezi, esti liber sa parasesti jocul. O sedinta de cenaclu Junimea, dar pe dos devine si spectacolul, in cadrul caruia se citeste Povestea povestilor de Ion Creanga. (Dana Tabrea)

Hai la teatru!

REZERVĂRI

Se pot face la numărul de telefon 0749.382.554

BILETE

Prețul unui bilet este de 13 lei / 10 lei pentru studenti

INFO

www.maideyi.ro

www.facebook.com/pages/Maideyi-Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: