Spectacolul ”Rhythm Of The Dance”, oferit de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei

rhythm-16

UPDATE! Spectacolul a fost anulat!

Pe 26 aprilie 2015, iesenii au ocazia sa vada live spectacolul Rhythm Of The Dance, oferit de Compania Nationala de Dansuri a Irlandei. Spectacolul se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor, de la ora 20:00.

CONCURS

UPDATE CONCURS. Toate raspunsurile corecte primite vor fi luate in calcul la concursul avand ca premii invitatii duble la concertul HOLOGRAF. Concursul va incepe marti, 21 aprilie 2015.

Castiga o invitatie dubla la eveniment! Completeaza cu varianta corecta: Spectacolul Rhythm Of The Dance este oferit de…….. ! si trimite raspunsul pe adresa de e-mail: iasifun@ziaruldeiasi.ro, pana joi, 23 aprilie 2015, ora 12:00. Precizeaza si un numar de telefon!

DESPRE

Rhythm Of The Dance este un poem epic, ce descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului. Puterea dansului si a muzicii va purta spectatorii intr-o calatorie fascinanta, dezvaluindu-le peisaje si panorame superbe din Irlanda. Acest spectacol dovedeste prin povestea celtilor si a druizilor, ca oamenii isi pot fauri singuri destinul cand sunt uniti si au teluri comune, toate acestea fiind redate si ilustrate printr-un show in care arta dansului, maestria, imaginatia si talentul dansatorilor se imbina perfect cu cele mai performante tehnici de sunet si lumina.

Echipa formata din trei tenori, un band de muzicieni traditionali, peste 20 de dansatori – campioni mondiali la dans irlandez, pregateste un spectacol fascinant, pe care l-au vizionat deja 5 milioane de persoane din peste 50 de tari!

Spectacolul are o durata de aproximativ 2 ore si este o incursiune in lumea dansurilor traditionale celtice, un liant ce uneste vechea arta celtica si arta contemporana cu cele mai moderne tehnici si efecte speciale.

Inca de la infiintare, in 1999, protagonistii Rhythm of the Dance in frunte cu Mark C. Tynan – coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley, au strans in jurul lor milioane de fani si au sustinut turnee pe tot mapamondul (Suedia, Belgia, Italia, Germania, Luxemburg, Austria, Turcia, India, Thailanda, Abu Dabal, Australia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franta, Elvetia, Iugoslavia, Portugalia, Taiwan, Malayesia, SUA, Egipt, Polonia, Rusia, Ucraina, Lithuania, Grecia, China, Singapore, Dubai, Argentina, Siberia, etc..)!

Rhythm Of The Dance este dovada ca talentul adaugat profesionalismului, valorii si tehnicii, genereaza un spectacol pe care oricine trebuie sa-l vada macar o data in viata!

BILETE

Rezervari bilete pentru spectacole la  telefon: 0749 052 323. Puteti procura bilete pentru spectacol la Casa Studentilor IASI. Pretul biletelor: 250 si 200 lei. 50% reducere la toate categoriile in perioada 9-16 aprilie.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor, Iasi

Str. V. Conta 30

Telefon: 0232410615

E-mail: casadecultura_iasi@yahoo.com

FB: www.facebook.com/CCSIASI

www.spectacoleiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: