Spectacolul „Prințul fericit” la Teatrul „Luceafărul”

image description

image description

La 125 de ani de la ediţia princeps, povestea Prinţului fericit este transpusă pe scena “Luceafărului” de regizorul Radu-Alexandru Nica, coregraful Florin Fieroiu, compozitorul Vlaicu Golcea, scenografa Ioana Popescu.

  • Vineri, 11 mai 2018, ora 11:30 – sala mare, Teatrul Luceafărul Iași
  • Duminica, 13 mai 2018, ora 11:30 – sala mare, Teatrul Luceafărul Iași

Spectacolul va exploata dramaturgic tehnica storytelling-ului, iar teatral, expresivitatea corporală a interpreţilor, într-o mizanscenă interactivă, vizuală, dinamică. După peste 20 de montări lucrate în teatre din România, Germania şi SUA, Radu-Alexandru Nica se află acum la primul proiect într-un teatru pentru copii şi tineret. Intenţiile sale artistice sînt “ca povestea lui Oscar Wilde să fie un prilej de interogație reală pe teme fundamentale pentru noi, creatorii spectacolului, dar să fie și un prilej de dialog cu copiii din sală despre întîmplări și probleme reale, cu care se confruntă și ei în viața de zi cu zi – sărăcia, moartea, dragostea, sacrificiul etc. Spectacolul va fi așadar construit pe mai multe planuri – cel al poveștii efective, cel al mișcării, în care vor fi dezbătute temele valoroase ale spectacolului într-o cheie non-narativă și non-verbală, de asemenea vor fi create momente de interacțiune cu public tînăr, în care convenția celui de-al patrulea perete va fi abolită.”

Distributie: Dumitru Georgescu, Alex Iurascu, Ioana Iordache, Ioana Corban, Beatrice Volbea, Aurelian Diaconu NIcolae, Minodora Lungu, Cocos George

BILET

Pret bilet: 6(12) lei. Spectacol pentru intreaga familie (cu virsta peste 10 ani).

Cum puteţi face o rezervare: Puteţi cumpăra un bilet la teatrul nostru înainte de spectacol de la casa de bilete, la sediu. Pentru grupuri se pot face rezervări prin telefon la departamentul nostru special (interior 15). Copiii din orfelinate beneficiază de gratuitate, dar trebuie să facă o rezervare în avans.

Biletele cu loc se pot cumpăra de la casa de bilete a teatrului în cursul săptămînii (de marţi pînă vineri, între orele 10:00-13;00 şi duminica, începînd cu ora 9:00.

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Fondat: 1949, Finanţator: Consiliul Judeţean Iaşi

Adresa: str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web: www.luceafarul-theatre.ro‎

FB: www.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

PE ACEEASI TEMA:

,,Călătoria lui Păcală în Regatul de Gheațăˮ

”Harap Alb”, la Teatrul Luceafarul

Spectacolul „Punguta cu doi bani” la Teatrul Luceafarul

Spectacolul „Ursul pacalit de vulpe”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Noaptea Muzeelor Literare pe bicicleta

Capitala modei se va muta la Iași în perioada 22-24 iunie 2018.

Noaptea Muzeelor la Muzeul Municipal Iași – 3 muzee într-unul singur

Spectacolul „Motanul Încălțat”, regia Daniel Prallea Blaga

Scrie un comentariu: