Spectacolul “O zi de vară” la Ateneul din Iasi

#cuinimalateatru este îndemnul pe care Cuibul Artiștilor îl transmite iubitorilor de teatru din Iași pe care îi invită, miercuri, 5 aprilie, la spectacolul “O zi de vară”, la Ateneul din Iași, Sala Mare de Spectacole“Radu Beligan”, ora 19:00.

Pe 5 aprilie, Cuibul Artiștilor ajunge în Iași cu turneul caritabil “heART – cu inima la teatru” #cuinimalateatru pentru maternitatea din Câmpina

Cuibul Artiștilor, companie de teatru independent formată din tineri actori, studenți și absolvenți ai UNATC, a plecat în primul turneu național, în 10 orașe din țară.

Spectacolul „O zi de vară” este oferit și iubitorilor de teatru din Iași care vor putea susține nou născuții de la maternitatea din Câmpina prin simpla lor prezență în Cuib. Intrarea este liberă, iar cauza poate fi susținută pe bază de donație individuală.

Prin donațiile strânse, Cuibul Artiștilor își propune să echipeze maternitatea din Câmpina cu aparatură de specialitate. Prin activitatea lor, actorii își doresc să ofere publicului tânăr o experiență unică și irepetabilă într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

De doi ani, Cuibul Artiștilor oferă o interacțiune naturală, spontană cu publicul și la final un moment de reflectare caldă, care se păstrează în timp și te face să revii. Prin fiecare spectacol ne dorim să transmitem celor din sală o experiență unică și irepetabilă, care să le trezească iubirea pentru teatru. Scopul turneului este să aducă emoția din Cuib în 10 orașe din România, emoție pe care să reușim să o transpunem în sprijin pentru copiii nou născuți de la maternitatea din Câmpina.”  Victor Țăpeanu, Actor & Fondator Cuibul Artiștilor

Organizarea unui astfel de spectacol de teatru este o activitate diferită de ceea ce se întâmplă în asociația noastră, dar mă bucur enorm că avem ocazia să ne implicăm într-un astfel de eveniment. Sper că ieșenii își vor dori la fel de mult ca noi să ajute copiii nou născuți și să conștientizeze importanța implicării lor în astfel de cazuri.” Livia Bibire, Președinte Asociația TERIS & VP Uniunea Studenților din România

Pentru rezervări accesați: www.rezervari.cuibulartistilor.ro

Prima companie de teatru independent care își propune să educe publicul tânăr (18 – 31) în a merge mai des la teatru. Înființat în anul 2015, Cuibul Artiștilor și-a început activitatea cu proiectul 300 de zile de teatru gratuit, cu spectacole oferite în sistem occidental, fiind astfel cel mai mare proiect cultural la nivel național, cu 32.265 spectatori.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

„Amintiri din copilărie” – Teatrul Muzical „Șapte” din Galați / FOI 2019

”Amorul doctor” – Universitatea Națională de Muzică București / FOI 2019

Cătălin Crișan și Gabriel Dorobanțu – Sărut, mamă, mâna ta!

Gala de Premiere a Festivalului Operelor Independente 2019

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Magdalena Rădulescu: „Revelație”, la Palatul Culturii din Iași

AUR pentru Mălina Constantinescu, eleva Colegiului Naţional la Olimpiada Balcanică de Fizică

IAȘI Guitar Academy 23 – 24 iulie 2019

Program Cinema Ateneu: 22 – 28 iulie 2019

Scrie un comentariu: