Spectacolul „Nu de gât” la Maideyi

nu-de-gat-mihai-ignat-iasi-teatru-maideyi-afis-2013

  • Miercuri, 19 martie 2014, ora 19.00, Maideyi Iasi

Se stie ca tinerii actori vor sa joace ! Si se mai stie ca sunt oameni care vor sa se bucure de teatru, oriunde s-ar intampla. De asta exista teatru independent care se poate naste in orice loc, de exemplu, in bucataria lui Lenus a lu’ Gelu care la 2 noaptea ne-a pus in fata 3 cafele si un text. Pe prima pagina scria mare “NU DE GIT” – comedie dramatica intr-un act – scrisa de Mihai Ignat.

Lenus ne-a intrebat daca ne place si noi am inceput sa ne batem pe roluri si ne-am apucat de lucru. La usa lui Lenus au inceput sa se alinieze vecinii, copii de la licee, caini, pisici, oameni de pe strada si sa intrebe : Uaaai, ce se intampla aici ?
Iar noi le-am raspuns simplu – teatru.

Intamplarile de mai sus au avut loc in Botosani. Povestea spectacolului nostru are la baza o prietenie. O prietenie ? … O prietenie ! Si o priza stricata.

O comedie misterioasa care a luat nastere din textul cu acelasi nume al lui Mihai Ignat, regia lui Lenus Teodora si gastronomia lui Gelu, in care joaca Alexandru Dobinciuc si Vlad Volf.

REZERVARI

Pentru rezervari apelati 0749.382.554 la Cafeneaua Maideyi.

BILETE

Bilete: 13 lei (10 lei pentru studenți)

INFO

www.maideyi.ro

www.facebook.com/pages/Maideyi-Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: