Spectacolul “Michael Flatley’s Lord Of The Dance”

Dupa ce au incantat publicul din Bucuresti vreme de cativa ani, vine si randul Iasiului sa fie captivat de lumea de poveste a irlandezilor de la „Michael Flatley’s Lord Of The Dance”. Pe 6 noiembrie la Sala Sporturilor, pentru cateva ore, indragitii irlandezi vor transforma vechiul oras cuprins inca de nostalgia versurilor eminesciene, in capitala mondiala a dansului.

70x100_lord_iasi

In acest moment, cele mai ieftine bilete au devenit indisponibile. Iesenii mai au insa la dispozitie cateva zile pentru a-si procura bilete la una dintre celelalte categorii disponibile.

Poti cistiga o invitatie pentru doua persoane la spectacol. Trimite raspunsul la intrebarea: Cine a compus muzica show-ului? pe adresa iasifun@ziaruldeiasi.ro.
UPDATE CONCURS: Raspunsul corect este Ronan Hardiman. In urma tragerii la sorti de vineri, 4 noiembrie 2011, a fost desemnata cistigatoare Sinziana Braunstein.

Spectatorii vor fi condusi intr-o lume de vis, unde prin intermediul  dansurilor irlandeze, costumelor fabuloase si focurilor de artificii, se creioneaza lupta dintre bine si rau. Lupta nu va fi lipsita de surprize, iar emotiile transmise prin miscarile unice ale dansatorilor irlandezi ne vor tine cu ochii lipiti de scena, traind si luptand alaturi de erou. Supranumiti ’’minune a lumii moderne’’, irlandezii au fost urmariti de-a lungul carierei de milioane de oameni din intreaga lume.

Spectacolul din Iasi face parte din primul turneu in Romania, turneu ce va dura o saptamana si va incepe la Bucuresti pe data de 5 noiembrie 2011, trecand prin Iasi, Brasov, Sibiu si se va incheia pe 10 noiembrie in Targu Mures la Sala Polivalenta.

Cele mai ieftine bilete au devenit indisponibile. Iesenii mai au insa la dispozitie cateva zile pentru a-si procura bilete la una dintre celelalte categorii disponibile. Acestea se gasesc la Magazinul Flanco – str. Silvestru nr 11, parter, Libraria Adevarul – B-dul Stefan cel Mare si Sfant nr 4,  Diverta Iulius – B-dul Tudor Vladimirescu, nr 2, etaj 1, CC Iulius Mall, Diverta Moldova – Str Palat, nr 1, etaj 2, CC Moldova si online pe site-ul BILETOO.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 300 lei: categoria VIP;
– 250 lei: categoria 1;
– 200 lei: categoria 2;
– 150 lei: categoria 3;
– 100 lei: categoria 4;
– 50 lei: categoria 5 ( biletele la aceasta categorie s-au epuizat).

Turneul „Lord Of The Dance” este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

2 comentarii la “Spectacolul “Michael Flatley’s Lord Of The Dance””

  1. vasea says:

    Sunt magnifici, inegalabili!

    1. catalin says:

      Am fost si eu in sala si au fost intradevar extraordinari. In acelasi timp, nu pot sa nu observ ca Iasul nu are un spatiu in care sa se desfasoare asemenea spectacole. Casa Sindicatelor este ca in urma cu 20 de ani, Sala Sporturilor nu este nici ea prea departe. Intrarea la spectacol s-a facut printre ruinele fostei discoteci de la Sala Sporturilor, toaletele de sus erau inchise etc. Orasul Iasi este departe de a fi ”orasul culturii” cind nu este capabil sa ofere un spatiu de spectacol modern, suficient de mare, cu o sonorizare profesionista si, nu in ultimul rind, cu parcari.

Scrie un comentariu: