Spectacolul „Gaitele” revine pe scena Teatrului National Iași

Afis-GAITELE-teatrul-national-iasi-2014

La cererea publicului spectacolul se întoarce la Iași

„Gaitele” este o satira sociala, dupa cum o numeste Kiritescu, „in care m-am straduit, cu adevar si manie, sa demasc lumea putreda ce mi se dezvaluise in toata hada ei goliciune”.

  • LUNI, 20 IANUARIE 2014, ORA 20:00, “GAITELE”, TEATRUL NATIONAL IAȘI

Publicului iesean i se promite un spectacol care va starni hohote de ras si le va aduce buna-dispozitie, prin insasi simplitatea jocului actoricesc. „E considerata cea mai buna comedie romaneasca, care sta cu cinste alaturi de toate comediile lui Caragiale. A avut premiera in luna iulie, la Metropolis, care e un teatru de proiecte. Cu toate acestea, am reusit performanta de a juca de 20 de ori din iulie pana acum”, a precizat Florina Cercel, cea care o va interpreta pe Aneta Duduleanu.

Colega ei de scena, Rodica Popescu Bitanescu spune ca aceasta varianta a comediei este cea mai buna realizare din punct de vedere regizoral, fara a fi subiectiva. „Este atat de adevarat, atat de simplu se joaca, cu bun simt. Am putea face o comedie groasa pentru ca textul iti permite, dar se joaca onest, curat. Este cel mai bun spectacol cu «Gaitele», cu cea mai buna distributie”, a mentionat actrita. La fel de laudate au fost scenografia, decorul si costumele.

BILETE ȘI REZERVĂRI

Bilete si rezervari la numerele de tel.0756039937 si 0751293948

Preț bilete: 80 lei, 100 lei și 125 lei

INFO

www.spectacoleiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: