Spectacolul de teatru „Fluturi…fluturi…”

Teatrul National Iasi va invita la spectacolul de teatru “Fluturi…fluturi…”, de Aldo Nicolaj. Regia este semnata de Liviu Manoliu.

  • Vineri, 2 octombrie 2015, ora 18.00, Sala Studio ”’Teofil Vilcu”
  • Joi, 8 octombrie 2015, ora 18:00, Sala Studio ”’Teofil Vilcu”

Distributia: Mihaela Arsenescu Werner, Georgeta Burdujan, Ionut Cornila. Regia: Liviu Manoliu. Scenografia: Axenti Marfa.

De ce?  Pentru ca este un text extrem de bine scris, jucat in mai toata lumea ; e o melodrama care trece pe nesimtite de la finetea  comediei de situatie la un profund dramatism,e un text despre iluzie si efemerul ei, despre iubire in toate felurile, despre adevar si asumarea lui. Personajele? Ne sunt contemporane. Se va recunoaste in ele,  cu blinda luciditate, ceva din ordinea si rosturile lucrurilor din lumea in care traim… Liviu Manoliu

BILETE

Bilete: 22 lei (reduceri pentru elevi, studenti si pensionari). Biletele sunt puse în vânzare la Agenţia Teatrală, tel. 0232 255 999. Se pot achiziţiona şi online, de pe www.eventim.ro sau direct, din magazinele partenere(Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti). Agentia teatrala: Telefon: 0232-255 999. Program: 10.00 – 17.00, de luni pina sambata (duminica este inchis)

Pentru grupuri organizate, va rugam sa va adresati Departamentului Marketing-Organizare la telefon 0232-255999.

Atentie! Accesul in sala dupa inceperea spectacolului este interzis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pentru a preveni situatiile neplacute, rugam spectatorii sa fie prezenti la sala de spectacole cu cel tirziu 10 minute inainte de ora inceperii.

INFO

TEATRUL NAŢIONAL „VASILE ALECSANDRI” IASI   Fondat în 1840

Adresa: Str.Agatha Bârsescu, nr. 18, cod 700074, Iaşi, IAŞI

Tel. 0232 267824

E-mailtniasi@yahoo.com

WEB: www.teatrulnationaliasi.ro

FB: www.facebook.com/TNIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: