Spectacolul de teatru „Zeul macelului”

Teatrul National ”Vasile Alecsandri” va invita la spectacolul ”Zeul macelului”, de Yasmina Reza.  Premiul Tony pentru cea mai buna piesa de pe Broadway in 2009. Premiul Laurence Olivier pentru cea mai buna comedie in 2009.

  • Vineri, 13 noiembrie 2015, ora 18.00 – Sala Studio ”Teofil Vilcu”, Teatrul National Iasi

Regia: Cristian Hadji-Culea. Scenografia: Rodica Arghir. Distributia: Haruna Condurache, Oana Sandu, Calin Chirila, Constantin Puscasu.

Premiul Tony pentru cea mai buna piesa de pe Broadway in 2009. Premiul Laurence Olivier pentru cea mai buna comedie in 2009

Un umor răvăşitor dus până la tragism”, “un virulent război al cuplurilor”, Premiul Tony pentru cea mai bună piesa de pe Broadway în 2009, Premiul Laurence Olivier pentru cea mai bună comedie în 2009, “o bijuterie tragicomică muşcătoare şi caustică” – sunt doar câteva referinţe la piesa semnată de cel mai în vogă dramaturg francez al momentului Yasmina Reza.

BILETE

Pret bilet: 22 lei (reduceri pentru studenti, elevi si pensionari)

Biletele se pot achiziţiona on-line de pe site-ul www.eventim.ro, secţiunea Locaţii-Iaşi şi direct, din reţeaua magazinelor partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas si Cărturesti. Biletele se pot rezerva şi cumpăra şi de la Agenţia Teatrală situată pe Bd. Ştefan cel Mare nr.8A.

Agentia teatrala: Telefon: 0232-255999. Program: 10.00 – 17.00, de luni pina simbata (duminica inchis)

Pentru grupuri organizate, va rugam sa va adresati Departamentului Marketing-Organizare la telefon 0232-255999.

Atentie! Accesul in sala dupa inceperea spectacolului este interzis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pentru a preveni situatiile neplacute, rugam spectatorii sa fie prezenti la sala de spectacole cu cel tirziu 10 minute inainte de ora inceperii.

INFO

TEATRUL NAŢIONAL „VASILE ALECSANDRI” IASI   Fondat în 1840

Adresa: Str.Agatha Bârsescu, nr. 18, cod 700074, Iaşi, IAŞI

Tel. 0232 267824

E-mailtniasi@yahoo.com

WEB: www.teatrulnationaliasi.ro

FB: www.facebook.com/TNIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: