Spectacolul de teatru “Visul unei nopti de gala” la Cafeneaua Maideyi

Duminica, 29 ianuarie 2012, la ora 20:00, sunteti invitati la “Visul unei nopti de gala”, un spectacol in regia lui Radu Nechifor cu Alin Florea si Cornel Cristei (pian).

O privire lucida care urmareste, la persoana intai, aventura unui tanar absolvent al unui liceu de arta care nu poate intra la conservator, dar care e primit cu bratele deschise ca animator al unei emisiuni unde vocea lui ajunge sa fie folosita de catre nepotul patronului postului respectiv pentru a castiga nu mai putin de cinci editii ale unui concurs in care votul publicului si masinaria de producere a iluziilor pe care o presupune orice show vor demonstra ca realitatea e iluzorie, ca orice poate fi manipulat, modificat, reinventat.

Un nimic pe care o voce cumparata il transforma in vedeta, iluziile, revolta, conditiile derizorii ale lucrului pe platou, stralucirea fulguranta a sperantei ca realitatea trucata poate reveni la normalitate si apoi renuntarea lucida pentru ca mecanismul e mai puternic sunt liniile de forta ale acestui spectacol.

Rezervari: 0749382554/ 0232453138.
Bilete: 13 lei (10 lei pentru studenti)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: