Spectacolul de teatru “Sinucigasul”, cu Dan Puric

Spectacolul “Sinucigasul”, dupa piesa lui Nikolai Erdman, in regia lui Felix Alexa si cu Dan Puric in rolul principal, are loc la Iasi luni, 21 martie 2011, de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Sinucigasul”, de Nikolai Erdman, este “o comedie amara pe care au vrut s-o puna in scena mari regizori, ca Meyerhold si Stanislavski, dar pe care a interzis-o insusi Stalin”, potrivit TNB.

Autorul, un scriitor de geniu, a fost deportat in Siberia si condamnat sa ramana un anonim. Dupa moartea sa, aceasta piesa i-a adus dramaturgului celebritatea internationala. “Sinucigasul” se joaca astazi peste tot in lume, lansand o intrebare dramatica: “Viata are sens?”.

Piesa este “un rechizitoriu tragicomic la adresa egoismului feroce, o farsa in care viata nu face nici doua parale, iar moartea este speculata in folosul interesului propriu”, mentioneaza TNB.

Spectacolul este “de o actualitate socanta si dureroasa”, mai adauga institutia bucuresteana de spectacole.

In distributie, alaturi de Dan Puric, figureaza Costel Constantin, Adela Marculescu, Ileana Olteanu, Marius Bodochi, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biris, Maria Buza, Andrei Finti, Lamia Beligan, Rodica Ionescu, Florin Lazarescu, Tatiana Constantin/ Ana Macovei, Vitalie Bichir, Alexandru Nedelcu si Nikita Dembinski.

Pret bilet: 70/ 90/ 120 de lei. Biletele pot fi achizitionate de la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Bani din cer” cu Mihai Bendeac si Mihaela Teleoacă | Sala Unirii

Sing it up | Cafeneaua Piata Unirii

”Cand fericirea se afla in trecut”, de Furio Bordon | Teatrul National Iasi

„The Cry Of Silence” | Proiectie de gala la Iasi

1 comentariu la “Spectacolul de teatru “Sinucigasul”, cu Dan Puric”

Scrie un comentariu: